Hyundai i800, pentru familia ta si a prietenilor tai

Hyundai a adus in Europa un caraus pentru tine si intreaga familie. Daca raman locuri libere iti poti lua si prietenii. Este vorba despre minivan-ul i800.

Fetelor, in Europa a sosit un nou caraus pentru voi si familia voastra. Este sosit tocmai din Coreea si se numeste Hyundai i800. Constructorul coreean de automobile a adus pentru noi un minivan in care vor incapea cu usurinta toate bagajele tale, ale sotului, ale copiilor precum si jucariile din dotare. Optional puteti sa cereti si niste insotitori daca locurile raman neocupate, putand astfel sa impartasiti bucuriile unei vacante reusite si cu prietenii dumneavoastra.

Hyundai i800 dispune de trei randuri de scaune, ultimele doua rabatabile, centuri Isofix pentru fixarea scaunului copilului si un portbagaj imens, de 851 litri, adica de aproape trei ori capacitatea unui Peugeot 207.

Accesul pe ultimele doua randuri de scaune se face prin intermediul unor usi glisante prevazute cu siguranta pentru a ii impiedica pe copii sa le deschida in timpul mersului.

Soferul, in acest caz sotul dumneavoastra, va fi si el multumit de puterea motorului Hyundai de 2.7 litri care ofera 170 de cai putere. Daca langa toate aceste avantaje mai pui si faptul ca masina consuma in medie 8.5 litri/100 de km si ca un plin va poate ajunge timp de 900 de kilometri, nu ramane decat sa va uram drum bun si distractie placuta in concediu alaturi de familie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod