Cuminte sau rea? Seat Ibiza Freeride sau Sportride?

Seat a pregatit doua editii limitate ale modelului Ibiza, botezate Freeride si Sportride. Una este mai cuminte iar alta mai agresiva. Tu pe care o preferi?

Fetelor, a aparut noua Ibiza! Da dar trebuie sa asteptam pana in vara debutul sau pe strazile din Romania. Asa ca daca nu mai aveti rabdare va puteti multumi cu doua noi editii limitate ale actualului model compact care se strecoara foarte bine pe strazile din Bucuresti. Spaniolii de la Seat au lansat doua editii limitate ale modelului Ibiza, botezate Freeride si Sportride.

Daca iti doresti o masina destul de ieftina care sa nu consume mult iti recomandam calduros Freeride. Aceasta versiune vine echipata cu un motor de 70 de cai de 1.2 litri ce promite un consum cat mai mic.

La interior te vei bucura de pilot automat, climatizare automata si reglaj electric pe inaltime al scaunului pasagerului. La exterior masina capata nuante sexy multumita jantelor de 15 inch, oglinzilor incalzite retractabile, proiectoarelor de ceata si a etichetelor Freeride. Pretul pentru care masinuta de colectie poate fi a ta este de 11.226 de euro.

Pentru cele care prefera insa un model sportiv, capabil sa ofere putere si un look care sa atraga atentia barbatilor pasionati de masini agresiv le recomandam insa ceva mai putin cuminte.

Sportride dispune de 100 de cai putere oferiti fie de un motor pe benzina fie de unul diesel. Dotarile interioare includ printre altele climatizare automata, scaunul pasagerului reglabil pe inaltime, volan cu trei spite, scaune sport cu tapiserie in doua culori.

La exterior Sportrider se individualizeaza prin jantele Spica de 16 inch din aliaj, spoilerele fata si spate imprumutate de la versiunea FR, oglinzi laterale retractabile si incalzite, proiectoarele de ceata, manerele usilor vopsite in culoarea caroseriei si grila frontala sub forma de fagure.

Versiunea pe benzina a editiei Sportrider porneste de la 11.900 de euro in timp ce motorizarea diesel are un pret de baza de 13.000 de euro.

Tie care ti se potriveste?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod