Casio EX-G1, o camera foto pentru sportiva din tine

Casio lanseaza EX-G1, prima camera foto din seria EXILIM G. EX-G1 este rezistenta la socuri, la apa si la praf, ceea ce o face ideala pentru pentru pasionatii de sporturi mai mult sau mai putin extreme.
Casio lanseaza EX-G1, prima camera foto din seria EXILIM G. EX-G1 este rezistenta la socuri, la apa si la praf, ceea ce o face ideala pentru pentru pasionatii de sporturi mai mult sau mai putin extreme. Insa nu trebuie sa fii pasionat de sport ca sa iti doresti camera asta - faptul ca este rezistenta la tot felul de intemperii este un avanaj pentru oricine: "accidentele" ni se pot intampla si noua, celor care stam pe margine.

EX-G1 are zoom optic 3x, display de 2,5 inch, 12,1 Megapixeli, carcasa este realizata din otel inoxidabil.

Camera dispune si de o functie de declansare la intervale regulate de timp, atat pentru fotografii, cat si pentru inregistrare video.
EX-G1 rezista sub apa la adancimi de maximum trei metri, timp de cel mult 60 de minute. Rezista, de asemenea, si la inghet, dar nu la temperaturi mai mici de -10 grade Celsius. Are memorie interna de 35,7 MB si poate fi extinsa cu un card de memorie microSD sau microSDHC.

Disponibila in doua culori, rosu si negru, camera foto de la Casio costa 299 de dolari in SUA. In Romania, o asteptam cu interes.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod