Walkman 395, cel mai nou telefon de la SonyEricsson

SonyEricsson a lansat W395, cel mai bun telefon Walkman de pana acum. Cum tinerii sunt cei care au nevoie de mobilitate atunci cand asculta muzica, ei reprezinta si targetul acestui telefon.
SonyEricsson a lansat W395, cel mai bun telefon Walkman de pana acum. Cum tinerii sunt cei care au nevoie de mobilitate atunci cand asculta muzica, ei reprezinta si targetul acestui telefon. Telefonul glisant (slider) Walkman W395 functioneaza in retelele GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, are radio FM si boxe stereo incorporate, o camera foto de 2 megapixeli, zoom digital de pana la 2,5x si conectivitate Bluetooth.

Egalizatorul de sunet si basul profund ofera o acustica excelenta, indiferent de volumul la care asculti melodiile.
Pentru muzica, telefonul are taste dedicate si player-ul Walkman.


Serviciul TrackID ofera posibilitatea de a identifica o melodie (spre exemplu, inregistrezi o bucata dintr-o piesa ascultata intr-un bar, despre care nu stii nimic, apoi cu TrackID afli cum se numeste si cine o interpreteaza), apoi, folosind programul PlayNow, poti descarca melodia respectiva.

Ecranul TFT are diagonala de 2 inch, 260 de mii de culori si rezolutia de 176x220 de pixeli. Telefonul are o memorie interna de 10 MB si suport pentru card de memorie Memory Stick Micro (M2).

W395 suporta jocuri controlate prin miscare, asta insemnand ca poti sa controlezi jocul miscand telefonul in diferite directii.

Dimensiunile telefonului SonyEricsson W395 sunt de 96 x 47 x 14,9 milimetri, iar greutatea - 96 de grame.
Telefonul este disponibil in nuantele Blush Titanium (gri deschis) si Dusky Grey (gri inchis). Durata bateriei in regim de convorbire este de opt ore, iar in asteptare - 480 de ore.

Modelul Walkman 395 va fi disponibil in Romania in primavara acestui an, in luna aprilie sau mai.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod