Voodoo Envy, curaj de invidiat

VoodooPC a lansat recent laptopul VooDoo Envy 133, care, cu o grosime de doar 1,79 centimetri, a "detronat" revelatia anului de la Apple, laptopul ultra-subtire MacBook Air...
VoodooPC a lansat recent laptopul VooDoo Envy 133, care, cu o grosime de doar 1,79 centimetri, a "detronat" revelatia anului de la Apple, laptopul ultra-subtire MacBook Air, ce are o grosime de 1,93 cm, in cel mai subtire punct al sau.

Apple a batut mult moneda pe grosimea redusa a notebook-ului MacBook Air, dar pe internet au aparut zeci de clipuri in care erau subliniate punctele slabe ale lui MacBook Air, cum ar fi faptul ca nu are o unitate optica integrata (DVD writer) sau ca dispune doar de un singur port USB.

VooDoo Envy nu se poate lauda nici el cu aceste dotari, dar este de apreciat indrazneala de a se "pune" cu gigantul Apple.
Cu ce se poate lauda, totusi, Voodoo Envy? Dimensiunile sunt de 32,2 cm lungime x 23 cm latime x 1,79 cm grosime, iar greutatea, de 1,53 Kg. Carcasa este realizata din fibra de carbon, iar display-ul de 13,3 inch e iluminat cu LED-uri si suporta o rezolutie maxima de 1280 x 800.

Voodoo Envy este disponibil in doua versiuni, cu processor Intel Core2 Duo SP7700 (1.8 GHz, 4MB L2 Cache, 800MHz FSB) si Intel Core2 Duo SP7500 (1.6 GHz, 4MB L2 Cache, 800MHz FSB). La fel ca si Air, Envy este dotat cu un trackpad.
Hard-disk-ul are 64 (Solid State Drive) sau 80 GB (Hard Disk Drive), iar memoria - 2048 MB DDR2. Envy are o placa wireless integrata, Bluetooth, camera web si boxe. Acumulatorul laptopului Voodoo Envy are o durata de functionare de pana la trei ore si 45 de minute.

Suprematia lui MacBook Air s-a incheiat. Voodoo PC a incercat - si a reusit - sa creeze un laptop mai subtire decat... cel mai subtire laptop din lume. Fanii Apple sunt rusinati, iar noi, ceilalti, putem cumpara, pentru aproximativ 2.000 de dolari, un laptop "non-Mac" extrem de subtire - cel mai subtire chiar, pana la evenimentul de lansare a urmatorului laptop...
subtire.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod