Sony G3 - prima camera foto cu browser web incorporat

Ca o confirmare a faptului ca fotografiile si retelele sociale merg mana in mana, Sony a creat camera foto Cybershot G3, de pe care poti uploada fotografiile direct in conturile....
Ca o confirmare a faptului ca fotografiile si retelele sociale merg mana in mana, Sony a creat camera foto Cybershot G3, de pe care poti uploada fotografiile direct in conturile tale de pe aceste retele.

Camera are 10,1 megapixeli, Wi-Fi incorporat, memorie interna de 4 GB (surprinzator, pentru ca majoritatea camerelor foto au memorie interna mica sau foarte mica, dar iata ca pentru G3 nu mai trebuie sa cumperi si un card de memorie decat daca 4 GB nu-ti sunt de ajuns). Poti alege intre setarile de culori normal, vivid, sepia si alb-negru, iar in ce priveste claritatea imaginilor, poti sta linistita: stabilizatorul de imagini prezent in toate camerele foto Sony te va ajuta sa faci fotografii clare chiar daca nu ai mana cea mai ferma.

Setarile disponibile pentru fotografii sunt: Auto, Easy, Program Auto, Movie, Sensibilitate Inalta, Twilight (lumina slaba), Portret Twilight, Soft Snap, Peisaj, Plaja,, Zapada, Artificii, Hi-speed, Subacvatic, Gourmet.
Ai la dispozitie zoom optic 4x si zoom digital, in total, aproximativ 8x, ISO intre 80-3.200.

Toate aceste detalii sunt mai putin importante, avand in vedere faptul ca Sony Cybershot G3 este prima camera foto din lume care se poate conecta la Internet si cu care poti naviga folosind browserul incorporat.

Dupa conectarea la Internet, camera navigheaza automat pe site-ul Sony Easy Upload, unde exista link-uri catre site-uri de photo sharing ca Shutterfly, Photobucket sau Picasa Web Albums, dar si catre YouTube sau Dailymotion, unde iti poti uploada filmele realizate cu acest aparat foto.
Nu este insa obligatoriu sa folosesti aceste site-uri, poti naviga catre orice site de photo sharing unde ai un cont si poti uploada fotografiile sau filmele fara sa mai fie nevoie sa le "treci" prin computer.

Camera are un ecran tactil LCD cu diagonala de 3,5 inch, iar pretul este de aproximativ 500 de dolari.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod