Sansa Fuze, un nou media player

SanDisk a lansat Sansa Fuze, media playerul care vine sa concureze iPod Nano de la Apple. Disponibil in cinci culori, Fuze are trei variante: cu capacitatea de 2, 4 sau 8 GB.

SanDisk a lansat Sansa Fuze, media playerul care vine sa concureze iPod Nano de la Apple. Disponibil in cinci culori (negru, argintiu, albastru, roz si rosu), Fuze are trei variante: cu capacitatea de 2, 4 sau 8 GB.

Bateria acestui media player asigura 24 de ore de muzica sau filme, formatele suportate fiind, dupa cum urmeaza: audio - MP3, WMA, secure WMA, WAV, Audible; foto: JPEG; video - MPEG4. Cu Sansa Fuze de 2 GB poti asculta aproximativ 500 de melodii sau poti urmari 6 ore de videoclipuri sau filme, in timp ce Fuze de 8 GB suporta 24 de ore in format video, 2.000 de melodii sau 4.000 de fotografii.

Bineinteles, in functie de dimensiunile fisierelor, aceste cifre pot varia. Astfel, cifrele mentionate anterior sunt valabile pentru melodiile comprimate la 128 kbps in format MP3 sau 64 kpbs in format WMA.

Playerul are si un slot pentru un card de memorie microSD sau microSDHC, cu care ii poti mari capacitatea. Bateria este reincarcabila, dar nu poate fi schimbata - unul dintre punctele slabe ale acestui player (de altfel, in SUA, Apple a avut parte de un scandal monstru atunci cand utilizatorii de iPod au ajuns la concluzia ca bateria nu poate fi schimbata).

Sansa Fuze poate fi, in acelasi timp, folosit si pe post de reportofon, cu ajutorul microfonului incorporat. Mai mult, daca vrei sa auzi si altceva, nu trebuie decat sa alegi unul dintre cele 40 de posturi de radio presetate, pentru ca Sansa Fuze are si radio FM incorporat.

Ecranul player-ului are 1,9 inch (4,82 centimetri), iar dimensiunile sale sunt de 78,7 x 48,2 x 7,6 milimetri. Sansa Fuze se conecteaza la calculator prin USB 2.0 si ai nevoie de Windows XP sau Vista, Linux sau Mac OS pentru a-l putea folosi.

Pretul unui media player Sansa Fuze incepe de la 80 de dolari (2 GB) si ajunge la 100 (4 GB) si 130 de dolari (8 GB).

Va fi disponibil in Europa cel mai probabil in luna mai.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ovidiu pe 23 Feb 2009, 17:17
    DE UNDE L-AI LUAT?

    Pentru persoana de dinainte care s-a semnat 'brnz'.. de unde ti-ai procurat Sansa Fuze-ul ? Il caut innebunit peste tot,dar nu dau de el. Can you share please?

    0
    0

  • brnz pe 14 Oct 2008, 15:45
    super

    am unul roz si sunt incantata d el.e super ok.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod