Samsung Omnia - telefonul "all in one"

Samsung i900 Omnia este un telefon care pare sa le aiba pe toate: sistemul de operare Windows Mobile 6.1, ecran tactil, lipsa unei tastaturi (da, lipsa tastaturii reprezinta un "plus")...

Samsung i900 Omnia este un telefon care pare sa le aiba pe toate: sistemul de operare Windows Mobile 6.1, ecran tactil, lipsa unei tastaturi (da, lipsa tastaturii reprezinta un "plus"), conectivitate HSDPA 7.2 Mbps, quadband EDGE, camera de 5 Megapixeli, cu autofocus si stabilizator de imagine, ecran tactil WQVGA de 3,2 inch, GPS, conectivitate Bluetooth, USB 2.0, WiFi si memorie flash de 8 sau 16 GB prin adaugarea unui card microSD, toate intr-o micuta carcasa metalica.

Omnia are preinstalate doua browsere: Opera si Internet Explorer.

Un alt lucru bun - sau foarte bun - cu care se lauda Omnia este bara de widget-uri.
Asezata in partea stanga a ecranului, bara suporta o varietate destul de mare de widget-uri ce pot fi mutate in background sau pozitionate dupa bunul plac. Partea buna este ca aplicatiile se deruleaza in bara verticala si nu acopera tot ecranul telefonului. Este un fel de agenda mult mai utila si mai usor de folosit, care te ajuta sa ai la indemana toate informatiile necesare.


Cand vine vorba despre a asculta muzica la telefon, Samsung Omnia vine cu urmatoarele variante: radio FM incorporat, player care suporta formatele MP3, AAC, AAC+, WMA, OGG si AMR.
Playerul video poate reda urmatoarele tipuri de fisiere: DivX, Xvid, MP4, WMV, H.263, H.264. Samsung Omnia este capabil, de asemenea, de inregistrare si editare video.

Dimensiunile smartphone-ului Omnia sunt: 112 x 56 x 12,5 milimetri. Acumulatorul acestui telefon este de 1440 mAh.

Ce nu are Samsung Omnia?


3G, ceea ce nu-l face insa mai putin potrivit pentru piata europeana.
un stylus - Samsung Omnia nu are nici macar un loc pentru pozitionarea stylus-ului care poate fi achizitionat separat, ca accesoriu optional.

Cat costa?


Aproximativ 2.200 de lei, pe marketonline.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod