Samsung DuoS D880 - Dual sim, telefoane pentru oamenii ocupati

Suntem in era comunicarii si tindem sa purtam dupa noi din ce in ce mai multe dispozitive care ne faciliteaza comunicarea cu cei din jur. Banalul telefon mobil s-a transformat, in ultimii ani...
Suntem in era comunicarii si tindem sa purtam dupa noi din ce in ce mai multe dispozitive care ne faciliteaza comunicarea cu cei din jur. Banalul telefon mobil s-a transformat, in ultimii ani, in... telefoanele mobile. Majoritatea cunoscutilor mei au cate doua telefoane mobile, daca nu chiar trei sau patru. Ce-i de facut cand ai prea multe telefoane si ti-e greu sa le iei dupa tine peste tot? Poate un telefon dual sim?

Telefoanele dual sim exista de ceva vreme, dar marii producatori de telefoane mobile, cu exceptia sud-coreenilor de la Samsung, nu le fabrica; probabil ca nu este "sanatos" pentru business sa produci si sa vinzi un singur telefon in loc sa vinzi doua.


Totusi, Samsung produce terminalul DuoS D880, care este acum disponibil si in Romania, la pretul de aproximativ 1.000 de lei. Telefonul poate functiona cu doua cartele SIM simultan, ceea ce inseamna ca poti initia sau primi apeluri pe ambele cartele, fara sa fie nevoie sa inchizi si sa repornesti telefonul, asa cum se intampla cu primele modele de telefoane dual sim.

Cele doua SIM-uri pot fi de la acelasi operator de telefonie mobila sau de la operatori diferiti; telefonul va functiona fara probleme in doua retele concurente, iar tu vei avea, cu un singur aparat, posibilitatea de a vorbi si cu prietenii, si cu colegii de serviciu.


Pentru a selecta SIM-ul, trebuie doar sa apesi o tasta. Dimensiunile telefonului sunt de 104 x 51 x 18.9 milimetri, iar bateria are 1200 mAh.

DuoS de la Samsung este un model slide si suporta conectivitate EDGE si GSM 900/1800/1900, dar si Bluetooth 2.0 si USB 2.0. Display-ul este un QVGA de 2.3 inch. Telefonul este dotat si cu o camera de 3.2 megapixeli, cu autofocus.

Daca, totusi, nu vrei sa platesti 1.000 de lei pentru acest telefon, exista alternative. Una dintre ele vine din Malaezia, de la DuoSim (www.duosim.com): exista un singur model, care costa 239 de dolari cu taxele postale incluse, dar dezavantajul este ca plata se face in avans.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alin pe 16 Aug 2008, 21:44
    dual sim

    nu inteleg ce inseamna dual sim , doua cartele in acelasi telefon sau o cartela cu 2 nr , ms

    0
    0

  • alexandra pe 28 Apr 2008, 20:42
    telefoane

    pentru mine telefoanele sunt foarte importante pentru o fata asa de rafinata ca mine sa stiti ca-mi plac mult telefoanele nu stiu de ce dar nu stiu ,imi dati nr de telefon?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod