Samsung Corby

Lansat la sfarsitul lunii octombrie, telefonul Corby de la Samsung iese in evidenta in primul rand prin culoare. Corby a fost creat pentru persoanele tinere...
Lansat la sfarsitul lunii octombrie, telefonul Corby de la Samsung iese in evidenta in primul rand prin culoare. Corby a fost creat pentru persoanele tinere, iar acest lucru se vede din orice unghi. Telefonul are un design economic, este subtire si usor de manevrat.

Corby este disponibil in patru culori: galben Jamaican, portocaliu Festival, alb Minimal si roz Cupidon, fiecare in combinatie cu negru, dar carcasele se pot schimba si la cumparare primesti o carcasa standard si doua de schimb. De asemenea, Corby este primul telefon cu interfata animata si design fantezist.

Cu zoom-ul inteligent al lui Corby, poti mari fisierele si fotografiile de patru ori, cu o singura atingere.
O alta functie interesanta a lui Corby este Smart Unlock - deblocarea inteligenta a tastaturii (de fapt, a telefonului, pentru ca la un telefon cu ecran tactil nu se mai poate pune problema tastaturii): aceasta se face scriind litera "S" pe ecran. Aceasta functie poate fi folosita atat pentru deblocare, cat si pentru deblocare si apelarea rapida a unui contact din memoria telefonului ori pentru deblocare si rularea unei aplicatii.

Prin ecranul tactil al lui Samsung Corby poti accesa cele 27 de widgeturi preinstalate; in total, poti alege dintre cele 102 widgeturi disponibile.
Retele sociale ca Facebook, Twitter si MySpace sunt doar la o atingere distanta, iar cu Pop-up SNS (Serviciul de retele sociale) primesti in timp real notificari de pe aceste site-uri. Fotografiile facute cu camera foto incorporata pot fi incarcate instantaneu pe site-urile tale favorite, fara sa mai fie nevoie sa le descarci pe computer.

Camera foto de 2 megapixeli are functii ca "Smile Shot", care detecteaza zambetele inainte de a declansa, sau "Panorama Shot", cu ajutorul careia poti realiza imagini panoramice din mai multe fotografii.

Un telefon atat de "vesel" cum este Corby nu ar fi complet fara un player muzical ori fara radio FM.
Corby le are pe toate: stie sa redea fisiere in format MP3, AAC, AAC+, e-AAC+, WMA, AMR si ai la dispozitie memoria interna de 50 de MB pe care o poti extinde pana la 8 GB cu un card de memorie micro SD.

Corby functioneaza in Quad band (850/900/1800/1900 MHz), suporta conectivitate Bluetooth 2.1 si USB 2.0 High Speed, are dimensiunile 103 x 56,5 x 12 milimetri si cantareste 93,2 grame. Acumulatorul permite pana la 540 de minute de convorbire si tine pana la 730 de ore in stand-by.

Pretul acestui telefon este de 160 de euro.
Poti afla mai multe despre Corby pe site-ul samsungmobile.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod