Prajitor de paine sau incarcator de baterii?

In fiecare zi apar noi si noi prototipuri (concepte) de produse dintre cele mai inovatoare. De data aceasta, am dat peste ceea ce ar putea fi cel mai simpatic incarcator de acumulatori: incarcatorul - toaster.

In fiecare zi apar noi si noi prototipuri (concepte) de produse dintre cele mai inovatoare. De data aceasta, am dat peste ceea ce ar putea fi cel mai simpatic incarcator de acumulatori: incarcatorul - toaster. Toasty Charger are forma unui prajitor de paine, dar are dimensiunile ceva mai mici.

Ce stie sa faca acest gadget? Asa cum ii spune si numele, incarca acumulatori din Litiu Ion (cum sunt cei de la telefoanele mobile sau unele aparate foto). Pentru incarcarea unui acumulator, acesta se introduce in toaster la fel ca o felie de paine pe care vrei s-o prajesti, apasand clapeta dispusa lateral.



Un led de culoare deschisa (alb-galbui) indica nivelul de incarcare a bateriei, iar atunci cand ledul mai inchis la culoare se aprinde, acumulatorul va sari din incarcator precum feliile de paine prajita.


Toasty Charger, creat de designerul Hyun-A Ko, este gandit in asa fel incat sa nu-ti bati capul prea mult cu tipul de acumulatori pe care ii poti incarca; probabil ca, daca va intra in productie, va fi compatibil cu majoritatea tipurilor de acumulatori folositi in prezent.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod