Poze pe paine!

Zuse este numele prototipului unui prajitor de paine neobisnuit. Zuse nu doar prajeste paine, el o si... tipareste! Da, ai citit bine. Asa cum reiese si din imagini, toasterul Zuse imprima imagini...
Zuse este numele prototipului unui prajitor de paine neobisnuit. Zuse nu doar prajeste paine, el o si... tipareste! Da, ai citit bine. Asa cum reiese si din imagini, toasterul Zuse imprima imagini pe feliile de paine.

De fapt, reprezentantii Inseq Design, creatorii acestui hibrid de toaster si imprimanta matriciala, spun ca Zuse este mai degraba o imprimanta de tip vechi (matriciala) decat un prajitor de paine compact.

Senzorul optic cu care este echipat toasterul recunoaste feliile de paine si, la fel cum o imprimanta isi ia o coala de hartie pentru a o tipari, Zuse tipareste pe felia de paine imagini ("alb-negru", spun cei de la Inseq Design, eu as zice ca albul este alb in masura in care painea este si ea alba) cu dimensiunea de 12 x 12 pixeli.
Nu te astepta, deci, ca toasterul sa tipareasca pe paine desene complicate.

Hibridul toaster-imprimanta este prevazut cu un cip pe care poti stoca mai multe imagini pe care sa le tiparesti pe feliile de paine.

Zuse ar putea fi folosit cu succes in restaurante. Daca ti s-ar servi paine personalizata cu un cuvant, un desen trasnit sau, pur si simplu, o fata zambitoare, nu-i asa ca ai spune si altora?

Prajitorul de paine este realizat din aluminiu si plastic si are dimensiunile de 16 x 15 x 6 centimetri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod