Muzica de la incheietura

Cum ar fi sa ai toate melodiile preferate pe mana stanga (sau dreapta, daca esti stangace sau, pur si simplu, porti ceasul pe mana dreapta)? Nu este o gluma, exista un gadget care iti permite...
Cum ar fi sa ai toate melodiile preferate pe mana stanga (sau dreapta, daca esti stangace sau, pur si simplu, porti ceasul pe mana dreapta)? Nu este o gluma, exista un gadget care iti permite sa iti porti toata muzica pe mana fara sa pari o ciudata. Este vorba despre ceasul Memory Music de la Laks.

La prima vedere, pare un ceas sport obisnuit, poate putin cam mare, dar, in comparatie cu modelele sport care exista astazi pe piata, sa zicem ca are dimensiuni rezonabile (diametru de 30 de milimetri, latimea maxima de 42 de milimetri si grosimea de 17 milimetri, iar lungimea totala a carcasei, de 62 de milimetri).


Ceasul cu MP3 player este dotat cu casti cu un cablu lung de un metru, o lungime suficienta chiar si pentru o persoana foarte inalta. Deci, nu trebuie sa-ti faci griji ca vei sta cu mana langa ureche.

Gadgetul functioneaza cu ajutorul unei baterii din litiu care se incarca in 90 de minute si care ii asigura player-ului o autonomie de 6-8 ore.

Atunci cand vrei sa notezi ceva si nu ai nici agenda, nici un biletel la indemana, ceasul de la Laks iti permite sa iti inregistrezi "notite" vocale sau poti chiar sa inregistrezi o conversatie, daca ai nevoie de un reportofon "camuflat".

Pretul unui ceas cu MP3 player integrat este de 200 de euro, daca optezi pentru modelul de top, cu o capacitate de stocare de 2 GB, insa exista si modele mai modeste, de la 64 MB (49 de euro) la 512 MB (149 de euro).


In ceea ce priveste designul, poti alege intre ceasul cu ecran negru sau cel cu ecran verde. La urma urmei, este vorba despre un ceas sport, iar designul ar trebui sa fie mai putin important, spre deosebire de functiile ceasului.

Ceasul este livrat impreuna cu o pereche de casti si un cablu USB si are o garantie de doi ani. Poate fi comandat direct de pe site-ul producatorului, www.laks.com.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adrian pe 22 Iun 2009, 18:35
    laks

    buna ziua, am un ceas laks cu mp3 de vreo 4 ani insa acum intampin o problema.mi s-a rupt cureaua si nu gasesc alta de schimb. daca aveti cumva de vanzare va rog sa ma contactati pe adresa de mail adriancristea1717@gmail.com multumesc!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod