Motoroi, un nou telefon de la Motorola

Motorola lanseaza un nou telefon, cu o denumire destul de ciudata (cel putin in limba romana): Motoroi. Nu este nici primul, nici ultimul produs al carui nume...
Motorola lanseaza un nou telefon, cu o denumire destul de ciudata (cel putin in limba romana): Motoroi. Nu este nici primul, nici ultimul produs al carui nume suna aiurea in romana, asa ca vom trece cu vederea acest neajuns.

Motoroi este cel mai recent telefon cu sistem de operare Android (versiunea 2.0) lansat de Motorola si este dotat cu o camera foto (cu blitz incorporat) de 8 Megapixeli care poate filma in HD (720p) si poate reda filmele pe un ecran prin HDMI. Ecranul tactil are diagonala de 3,7 inch si rezolutie de 800 x 400 pixeli.


Dotarile telefonului fac posibila conectarea la Internet prin Wi-Fi. Cu Motoroi poti avea deschise simultan pana opt pagini de Internet si ai acces la serviciile Google - Google Maps, Gmail, YouTube si Google Talk. Suportul cu care se va vinde Motoroi iti va permite sa te uiti la filme fara sa fii nevoit sa tii telefonul in mana. Cu un suport la fel de util se vinde si Nokia 5800 Xpress Music, unul dintre cele mai bine vandute telefoane mobile Nokia.

Memoria interna a lui Motoroi este de 8 GB si poate fi marita prin atasarea unui card de memorie de pana la 32 GB.
Deocamdata, telefonul Moroi a fost lansat in Coreea, iar la noi va ajunge, cel mai probabil, in cea de-a doua jumatate a anului. In SUA va fi vandut abia din luna martie.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • teddy pe 3 Feb 2010, 14:15
    pret???

    Si cam cat ar costa un astfel de telefon dotat ???? Imi imaginez k mult......doar e destept baiatu`.....

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod