Mascara cu vibratii, de la Estee Lauder

Producatorul de cosmetice Estee Lauder a anuntat lansarea, in data de 17 iulie, a primului tub de mascara cu vibratii. Reprezentantii Estee Lauder afirma ca "exista o stransa legatura intre...
Producatorul de cosmetice Estee Lauder a anuntat lansarea, in data de 17 iulie, a primului tub de mascara cu vibratii. Reprezentantii Estee Lauder afirma ca "exista o stransa legatura intre vibratii, lungime, volum, separarea genelor si genele intoarse" - desigur, afirmatia se refera strict la mascara, nu te gandi la prostii!

Numele primit de acest produs inovator este Turbolash All Effects Motion Mascara.

Mascara functioneaza cu baterii si vibreaza cu 125 de pulsatii pe secunda. Turbolash All Effects Motion Mascara va costa 30 de dolari si urmeaza sa fie lansat, pe 17 iulie, in exclusivitate la magazinul Saks Fifth Avenue din New York.


Va mai trece ceva timp pana cand il vom putea cumpara si noi, dar, la urma urmei, nici periutele de dinti electronice nu au "ajuns" obiecte obisnuite pentru noi decat de cativa ani. Prima periuta de dinti electronica a fost inventata in anul 1939.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod