iPhone 3G. Nebunia continua

Sunt convinsa ca stii ce este un iPhone, chiar daca Apple nu a platit difuzarea vreunui spot publicitar in Romania, la evenimentul de lansare a celui mai asteptat telefon din istorie.
Sunt convinsa ca stii ce este un iPhone, chiar daca Apple nu a platit difuzarea vreunui spot publicitar in Romania, la evenimentul de lansare a celui mai asteptat telefon din istorie. Nici nu a fost nevoie de publicitate platita, pentru ca fanii brandului Apple au facut-o singuri si gratis.

Au existat - si inca mai exista - oameni atat de pasionati (hai sa nu fim rai, desi termenul e destul de bland) de ceea ce promitea sa fie iPhone-ul, incat au asteptat zile intregi la cozi in fata magazinelor care urmau sa comercializeze acest telefon.


Si a aparut iPhone. Apoi, au aparut si copiile chinezesti (sau de alta provenienta), mai mult sau mai putin reusite. Pretul initial al telefonului era de 600 de dolari, iar dupa numai doua luni, a scazut la 400, o ieftinire spectaculoasa.

Acum, se asteapta cu sufletul la gura noul iPhone 3G, al carui pret incepe de la 200 de dolari. Mai bun si de doua ori mai ieftin? Se pare ca da.

Dar hai sa vedem ce stie sa faca noul iPhone 3G. Apple il lauda ca fiind un produs de tip 3 in 1: telefon revolutionar, iPod si "Internet device", oferind posibilitatea de conectare la Internet cu viteze mai rapide (de 2,4 ori mai rapid decat folosind tehnologia EDGE).

Noul iPhone permite navigarea pe Internet chiar in timpul unui apel telefonic, tot datorita tehnologiei 3G.
Ai la dispozitie peste 1.700 de aplicatii web pentru iPhone, de la retele sociale ca Facebook sau Twitter la jocuri.

Durata de viata a bateriei este de cinci ore, iar marimea ecranului tactil, de 3,5 inch. Dimensiunile aparatului sunt de 115,5 x 62,1 mm, cu o grosime de 12,3 mm. iPhone cantareste 133 de grame.

Telefonul poate reda urmatoarele formate audio: AAC, Protected AAC, MP3, MP3 VBR, Audible, Apple Lossless, AIFF, si WAV. In ce priveste formatele video suportate, acestea sunt: H.264 video, H.264 video, MPEG-4.
iPhone 3G are memorie interna de 8 sau 16 GB, iar versiunea de 16 GB este disponibila si in culoarea alba. Telefonul este dotat si cu o camera foto de 2 megapixeli.

iPhone este disponibil, din 11 iulie, in 24 de tari, iar in Romania si alte 49 de tari, va fi lansat "in curand". La noi, iPhone 3G va putea fi cumparat din magazinele Orange.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod