Imation Blue Atom, un stick cat o agrafa de birou

Cu un design unic si consacrat, Imation si-a extins gama de memorii flash extrem de mici si usoare prin adaugarea noului Atom Blue Flash Drive.
Cu un design unic si consacrat, Imation si-a extins gama de memorii flash extrem de mici si usoare prin adaugarea noului Atom Blue Flash Drive. Drive-ul USB de dimensiunea unei agrafe de birou ofera capacitati de stocare de 2GB, 4GB si chiar 8 GB.
 
Pentru ca este atat de mic, memoria flash Blue Atom poate sa incapa chiar si in cea mai mica poseta, oferind spatiu suficient de stocare pentru documentele de care aveti nevoie.

Atom Blue, cel mai mic dispozitiv USB de la Imation, este protejat de o carcasa de aluminiu de inalta calitate, fiind rezistent la apa si socuri.
Noul dispozitiv minuscul garanteaza siguranta maxima impotriva utilizatorilor neautorizati, beneficiind de protectie cu parola si software de partitionare a discului. Atom poate fi folosit pentru stocare de date, dar si pentru accelerarea performantelor de sistem pe orice calculator personal cu Windows Vista care foloseste Windows ReadyBoost.

Atom Blue este compatibil cu sistemele de operare Windows, Mac si Linux.  

Imation Atom Blue Flash Drive este disponibil prin Star Print in magazine de retail specializate si pe Internet incepand cu luna martie.
Preturile recomandate de Imation sunt de aproximativ 11 euro pentru stick-ul de 2 GB, 14 euro pentru cel de 4 GB si 25 de euro pentru stick-ul cu capacitatea de 8 GB.

Imation este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori si furnizori de produse de marca din lume. Pe langa marca Imation, portofoliul global de marci al Imation Corp. cuprinde si marca Memorex, unul dintre numele consacrate in industria aparaturii electronice de larg consum. De asemenea, Imation dezine si licenza exclusiva pentru marca TDK Life on Record, una dintre cele mai importante marci de medii de inregistrare din lume.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod