i8510, smartphone de la Samsung

Samsung a lansat pe piata europeana telefonul i8510 INNOV8 ("Innovate"), dotat cu o camera foto de 8 Megapixeli, cu focalizare automata, stabilizator de imagine si... ei bine, da, si blitz.
Samsung a lansat pe piata europeana telefonul i8510 INNOV8 ("Innovate"), dotat cu o camera foto de 8 Megapixeli, cu focalizare automata, stabilizator de imagine si... ei bine, da, si blitz. Cu INNOV8, e ca si cum camera ta foto digitala ar functiona si ca telefon mobil.

In ultimii ani, rolul unui telefon mobil a incetat sa mai fie doar acela de a initia si primi apeluri sau de a trimite si primi mesaje scrise. Un telefon nu e telefon daca nu stie sa redea muzica, sa se conecteze la Internet, sa trimita e-mailuri, sa mai faca si poze...

INNOV8 se conecteaza la Internet prin HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access, un protocol 3G de conectare la Internet) la o viteza de 7.2 Mbit/s, are radio FM, GPS (ca sa nu te ratacesti in lungile sau scurtele calatorii prin tara si prin afara), WiFi si o memorie interna de nu mai putin de 16 GB.
Daca nu iti ajung cei 16 GB, nu e o problema: ai un slot pentru un card de memorie SD care poate fi de pana la 8 GB - un total de 24 de GB pentru telefonul tau mobil.  

Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Symbian si are memorie RAM de 128 MB, care iti permite rularea mai multor aplicatii simultan. Pe langa faptul ca face fotografii de 8 Megapixeli, INNOV8 filmeaza la rezolutie VGA (30 de frame-uri - sau cadre - pe secunda) sau QVGA (120 de frame-uri pe secunda).

Telefonul are dimensiunile de 106,5 x 53,9 x 17,2 milimetri, iar acumulatorul de 1200 mAh are o durata de viata de pana la 510 minute in modul convorbire si pana la 310 ore in stand-by.


Cred ca a venit vremea sa imi schimb telefonul care, pe langa apeluri telefonice si SMS-uri, nu "stie" decat sa imi lumineze calea cu ajutorul micutei lanterne incorporate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod