Homebase - centrul de mesaje de pe frigiderul tau

Homebase este cea mai noua inventie de la Audiovox. Nu este doar o rama digitala, desi, la prima vedere, asta pare. Homebase este un "centru de mesaje" complex, care permite vizualizarea de fotografii...

Homebase este cea mai noua inventie de la Audiovox. Nu este doar o rama digitala, desi, la prima vedere, asta pare. Homebase este un "centru de mesaje" complex, care permite vizualizarea de fotografii, inregistrarea si redarea de mesaje audio sau chiar video, poate fi folosit si ca o mica tabla pe care se pot scrie mesaje cu markerul si are un loc special pentru bilete de tip Post-it.

Pentru familiile ocupate, Homebase poate fi mijlocul ideal pentru transmiterea de mesaje in interiorul casei (desigur).

In locul biletelelor lasate sau lipite prin toata casa, ii poti lasa copilului un mesaj video cu instructiuni pentru ziua care incepe, sau sotului un mesaj cu o "valoare" mai mare decat unul scris pe un biletel. Ecranul cu diagonala de 7 inch si micuta camera video incorporata te ajuta sa inregistrezi mesajul foarte usor. Si mesajele audio pot fi inregistrate si chiar programate pentru a fi ascultate la o data ulterioara.

 


Cu ajutorul calendarului de care dispune Homebase, nu vei mai uita niciodata evenimentele importante.


Rama digitala permite vizualizarea fotografiilor una cate una sau intr-un slide-show. Fotografiile pot fi incarcate cu un cablu USB, fie de pe un card de memorie (SD, Compact Flash). Memoria interna cu care este dotat Homebase permitea stocarea unui numar de aproximativ 125 de fotografii la rezolutie mare.

Homebase poate fi pornit si oprit atunci cand vrei tu si il poti aseza pe usa de la frigider, pe un bufet sau il poti atarna pe perete. Isi va face datoria de oriunde.

Homebase va fi pus in vanzare la sfarsitul lunii septembrie 2008 si vor exista doua modele disponibile: primul, DPF710K, va costa 150 de dolari, insa este doar versiunea audio.
DPF711K, in schimb, modelul cu camera video incorporata, va costa 200 de dolari.

 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • printzi pe 25 Sep 2008, 21:10
    super

    chiar foarte tare inventia,abia astept sa apara si la noi prin magazine :P

    0
    0

  • doolly pe 25 Sep 2008, 16:43
    mesaje

    super,char nu stiam ca exista asa ceva...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod