GorillaPod, trepiedul care "imbratiseaza" orice suprafata

Trepiedul GorillaPod nu seamana cu niciun alt trepied pe care l-ai vazut pana acum. Are trei "picioare" - mai degraba brate - si este folosit pentru a sustine un aparat foto sau o camera video...
Trepiedul GorillaPod nu seamana cu niciun alt trepied pe care l-ai vazut pana acum. Desigur, asa cum ii spune si numele, are trei "picioare" - mai degraba brate - si este folosit pentru a sustine un aparat foto sau o camera video, dar partea frumoasa a acestui trepied este reprezentata de picioarele flexibile, compuse din bile de plastic si cauciuc. Picioarele pot fi mulate pe aproape orice suprafata.

Imagineaza-ti un loc in care ti-ar fi greu sa asezi aparatul foto, iar un trepied obisnuit nu ti-ar fi de niciun folos.
Aici intervine GorillaPod, care "imbratiseaza" aproape orice: de la spatarul unui scaun, la trunchiul unui copac sau o bara metalica. Cu ajutorul trepiedului GorillaPod, poti realiza fotografii in locuri la care aparatul tau foto doar... viseaza.

"Bilele" din plastic cu inele din cauciuc care compun picioarele trepiedului sunt antiaderente, astfel ca acesta se fixeaza pe orice suprafata.

GorillaPod exista in trei variante: Original, SLR si SLR-ZOOM.

Primul este si cel mai mic, putand sustine un aparat foto cu o greutate care nu depaseste 275 de grame.
Este ideal pentru aparatele foto compacte, iar datorita dimensiunilor reduse (inaltimea de 15 centimetri), nu va ocupa mult spatiu.

GorillaPod SLR este destinat aparatelor foto SLR (SLR vine de la Single Lens Reflex Camera) si camerelor video compacte, greutatea maxima a acestora fiind de 800 de grame. Are o inaltime de 24 de centimetri.

GorillaPod SLR-ZOOM poate sustine o camera foto cu greutatea de maximum trei kilograme. Camerele foto profesionale, dotate cu obiective "enorme", se pot fixa cu incredere pe acest trepied neobisnuit, insa greutatea lor nu trebuie sa depaseasca, asa cum am mai spus, trei kilograme.

Un ajutor pentru fotografii amatori sau profesionisti, trepiedul GorillaPod se livreaza in mai multe culori (galben, rosu, verde, negru, roz si albastru).

GorillaPod SLR costa 142 de lei pe site-ul f64.ro, iar Original, varianta pentru aparatele foto compacte, poate fi cumparat de pe onestop.ro cu aproximativ 80 de lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod