Gadgetul sfinteste locul

Nu conteaza unde iti place sa iti pierzi vremea cel mai mult, dar conditia necesara si suficienta e sa ai pe aproape unul dintre gadgeturile de suflet.

Merge in sufragerie
Philips 37PF9830
14.599 RON
www.philips.ro

Punctul cheie... Ambilight 2! Repeta dupa mine... Ambilight 2! Acum pregateste-te pentru o experienta care iti va inunda toate simturile intr-o avalansa de surprize, de care raspunde sus-numitul sistem de iluminare.

De ce l-am ales... Incepi sa te obisnuiesti cu televizoarele plate, deci cauti si vrei mai mult, un televizor care iese in evidenta. Un televizor care include sistem de iluminare backlight, care completeaza, prin proiectie pe perete, imaginile afisate pe ecran.

Parerea Stuff: patru stele din cinci
Un televizor care chiar te lasa cu gura cascata cand nu mai sperai la nimic nou.

Merge in aer liber
Archos AV 500
in curand
www.universalstorage.ro

Punctul cheie... Grandomania impusa prin dimensiunea ecranului, capacitatea mare de stocare si autonomia excelenta. Si totusi isi pastreaza silueta zvelta, deci e portabil indiferent daca iesi la o plimbare sau te pregatesti de maraton.


De ce l-am ales... Are prea multe puncte pozitive pentru a le mentiona in trei randuri, dar nu putem trece cu vederea raportul excelent pret/calitate sau interfata simplificata si intuitiva. Sunetul nu e cel mai impresionant, dar calitatea constructiei si pretul te vor convinge de achizitie.

Parerea Stuff: patru stele din cinci
Condimenteaza-ti calatoriile cu clipuri video si muzica la purtator.

Merge in... loc de sala
Powerball
De la 39 RON
www.powerball.ro

Punctul cheie... Giroscopul care se numara prin cele mai precise instrumente cosntruite vreodata. Ii pui rotorul intern in miscare folosind un snur sau un deget si il faci sa capete viteza prin miscarea usoara a incheieturii.

De ce l-am ales... Poate vrei sa impaci si capra si varza si sa faci ceva sport... cat iesi pe balcon la o tigara. Asta daca ai nevoie de antrenament pentru alte activitati, cine stie? Lasand aluziile pentru altii, Powerball e folosit pentru refacerea unui membru vatamat: luxarea incheieturii, sindromul tunelului carpian etc.

Parerea Stuff: cinci stele din cinci
Provoaca dependenta, asta ar trebui sa stii, in primul rand.


Merge in masina
Kit GPS iGo - Mio 168RS
1.999 RON
www.mediagalaxy.ro

Punctul cheie... Precizia localizarii si a gasirii celui mai scurt traseu catre o adresa indicata. Probat si in Bucuresti si in provincie, GPS-ul iGo ne-a adus exact la destinatia dorita, ba chiar ne-a atentionat si cand depaseam viteza legala. Ce dragut din partea lui! Calm, optiunea se poate dezactiva.

De ce l-am ales... E cel mai rapid, cel mai precis, cel mai personalizabil si mai prietenos sistem, complet functional, de navigatie prin GPS pentru Romania. De fapt, e singurul de pe piata si ne doream de mult asa ceva. Acum ca l-am vazut la treaba, ne dam seama cat de mult ne-a lipsit! Nu vei crede pana nu-l vezi in actiune.

Parerea Stuff: cinci stele din cinci
Un gadget de nota 20, care ne place mai mult decat orice din ultimele luni.

Merge in birou
Monitor LCD Philips 190X6FB
1.441 RON
www.emag.ro

Punctul cheie... Toleranta zero in privinta pixelilor morti. Philips nu vrea sub nici o forma sa isi streseze privirea cu vreo pata de culoare care nu vrea sa urmeze indicatiile tale. Si se garanteaza deci, ca la cel mai mic pixel indaratnic sa se si inlocuiasca monitorul.
Garantie pe viata.

De ce l-am ales... Pai, in cazul in care nu ai inregistrat informatia de mai sus... ti se garanteaza pe viata calitatea deja ireprosabila a monitorului. Perfect Panel se numeste povestea asta, iar perfectiunea e obligatorie intr-un birou cu pretentii.

Parerea Stuff: cinci stele din cinci
Ce sa reprosezi la contrast 700:1, timp de raspuns 8 ms si luminozitate 300 cdm2?

Merge in bucatarie
Krups F88843
in curand
www.krups.com

Punctul cheie... Grija pe care ti-o poarta in momentul in care te trezeste cu delicatete dimineata, inundandu-ti narile cu o aroma bogata de cafea. Parca e o varianta mai buna decat un ceas desteptator care iti sparge timpanele.

De ce l-am ales... Pentru ca nu uita nici macar cel mai mic detaliu al ritualului pregatirii unei cafele ca la mama acasa. Apa e incalzita pana la 92 grade C si pulverizata la intervale precise peste pudra fina de cafea. Despre numarul de retete pe care le cunoaste, nici nu mai discutam, chiar si cel mai pretentios italian va primi triplul espresso machiat cu spuma dubla.

Parerea Stuff: cinci stele din cinci
Nu te juca daca vrei sa faci o cafea trasnet, iar Krups nu se joaca deloc.


Merge in dormitor Philips WACS700
3.499 RON
www.philips.ro

Punctul cheie... Omniprezenta. De fapt, spunem impropriu ca WACS700 trebuie sa stea intr-o anumita camera, cand el bantuie in voie peste tot. Stii de ce? Raspunsul sta in magia wireless. Baza stocheaza 40 de GB de muzica, iar statiile imprastiate prin toata casa vor reda perfect sunetul.

De ce l-am ales... E o intrebare cam cretina. De ce NU l-am fi ales? Mai stii pe piata autohtona un sistem care poate transmite wireless muzica (prin standard 802.11g) oriunde vrei tu, in limita a 150 de metri in conditii ideale? Asa ne gandeam si noi...

Parerea Stuff: patru stele din cinci
Vrem unul pentru fiecare camera, pentru debara, pentru boxa, garaj...

Articol furnizat de revista "Stuff".


Aboneaza-te la newsletterul noutati

Cele mai noi articole pregatite de echipa eva.ro, fie ca este vorba de sfaturi utile de cariera, moda, frumusete, fie ca este vorba despre lucrurile mai putin stiute despre staruri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod