Fleximus, camera foto si video flexibila

Art. Lebedev, agentia ruseasca de design care a creat tastatura Optimus maximus - celebra tastatura care are in locul fiecarei taste cate un mic ecran ce poate...
Art. Lebedev, agentia ruseasca de design care a creat tastatura Optimus maximus - celebra tastatura care are in locul fiecarei taste cate un mic ecran ce poate fi personalizat in functie de softul rulat -, a lansat un nou concept ingenios: camera foto-video Fleximus.

Ce are Fleximus atat de special? Este o camera foto si video flexibila, care ii ofera o perspectiva inedita celui care sta in spatele obiectivului. Nu este o camera profesionala - dimensiunile nu i-ar permite-o, dar mai mult ca sigur va fi ravnita de fotografii amatori sau profesionisti din lumea intreaga, pentru faptul ca poate filma ori obtine instantanee dupa colt - si asta la propriu!

Despre Fleximus nu stim deocamdata mai mult decat ca este - pardon, va fi - o camera foto si video sub forma unui tub flexibil, care poate fi folosita ca atare, unul dintre capetele tubului servind drept vizor, sau atasandu-i ecranul detasabil cu diagonala de 3 inch.

Ramane de vazut daca Fleximus va avea succes si va ajunge "intr-un magazin online de langa dumneavoastra" sau daca va ramane la stadiul de concept.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod