Chumby, animalul de casa preferat

Chumby este numele unui media player interactiv, care iti difuzeaza muzica preferata de la posturile de radio online, iti spune cum e vremea in lume, te tine la curent cu informatiile sportive...

Chumby este numele unui media player interactiv, care iti difuzeaza muzica preferata de la posturile de radio online, iti spune cum e vremea in lume, te tine la curent cu informatiile sportive, functioneaza si ca un ceas desteptator, te notifica in cazul primirii unui mesaj prin e-mail... ai prins ideea: numai de treburile casnice nu se ocupa, in rest le cam face pe toate.

Chumby iti "livreaza" elementele preferate de pe Internet intr-un mod prietenos si simpatic, fara sa fie necesar sa tii computerul pornit.

Este o fereastra catre viata ta online. Chumby se conecteaza la Internet prin wireless (deci ar fi bine sa ai Internet wireless acasa), iar cu ajutorul computerului, iti alegi din cele peste 800 de widgeturi, dispuse in 30 de categorii, pe acelea care te intereseaza. Dupa ce ii spui ce sa "faca", il lasi pe Chumby sa-si faca treaba.

 


 

Chumby Network, sau reteaua Chumby, este locul din care iti poti alege widgeturile despre care vorbeam mai sus, iar pentru a avea acces la aceasta retea, nu trebuie sa platesti nimic in plus.

Cateva dintre categoriile din care iti poti alege widgeturile de care ai nevoie sunt: animale, animatie, calendar, Chumby, Chumby Tips, ceas, comunicatii, comunitate, intalniri, educatie, job-uri, entertainment, finante, jocuri, horoscop, umor, IT, lifestyle, stiri, fotografii, shopping, retele sociale, spiritualitate, sport, calatorii, video, vreme si altele.

 



Din pacate, in ciuda faptului ca este foarte dragut si destul de ieftin (180 de dolari americani) pentru cate stie sa faca, Chumby nu se livreaza decat in SUA, asa ca, daca iti doresti neaparat unul, trebuie sa rogi pe cineva de acolo sa ti-l comande.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod