Chocomatic, un ceas de care te-ai putea indragosti

Chocomatic Chocolate Clock este, asa cum ii spune si numele, un ceas cu ciocolata. De fapt, este un ceas normal, semanand intr-o oarecare masura cu ceasul cu cuc pe care il stim cu totii...
Chocomatic Chocolate Clock este, asa cum ii spune si numele, un ceas cu ciocolata. De fapt, este un ceas normal, semanand intr-o oarecare masura cu ceasul cu cuc pe care il stim cu totii. Chocomatic are insa ceva special: un mic sertar care, la fiecare ora fixa, "rasare" din spatele usitelor si-ti ofera o bomboana de ciocolata.

Ceasul are culoarea roz, functioneaza cu trei baterii tip AA si odata ce bomboanele s-au epuizat, poate fi umplut cu dulciurile preferate.

Ce se intampla cu ciocolatelele pe care nu le poti ridica la ora fixa? Nu se intampla nimic, pentru ca Chocomatic poate fi setat sa nu "livreze" nimic sau sa iti ofere cate o bomboana la fiecare 60 de minute, asa ca poti alege sa primesti o ciocolatica pe ora doar cand esti in apropierea lui.


Odata cu deschiderea usitelor si oferirea unei bomboane de ciocolata, ceasul roz stie sa si cante la fiecare ora fixa. Ceasul poate fi alimentat cu bomboane mici de ciocolata si suporta aproximativ 25-30 de bucati.

Un senzor de lumina previne oferirea de ciocolatele pe timpul noptii (de fapt, pe intuneric), iar daca nu ai rabdare pana la fix, ai la dispozitie un buton cu care poti sa trisezi si sa primesti o bomboana mai repede. In acest caz, insa, o alarma va suna si toti cei din jur vor sti ca ai vointa unui catelus.
Chocomatic costa 20 de lire sterline (aproximativ 100 de lei) si poate fi cumparat de pe site-ul gizoo.co.uk.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • liviu1950 pe 18 Mai 2009, 08:25
    informatie

    Buna Dimineata.De ce trimiteti numai in SPAM??

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod