Cele mai frumoase femei din lume s-au maritat

Ei bine, barbatii sunt mai tristi! Doua dintre frumoasele care prezinta lenjeria intima Victoria's Secret s-au casatorit.

Ei bine, barbatii sunt mai tristi! Doua dintre frumoasele care prezinta lenjeria intima Victoria's Secret s-au casatorit. Ingerasii Adriana Lima si Gisele Bundchen au renuntat la burlacie si au decis ca a venit vremea sa se aseze la casele lor. Daca stam sa analizam, vom vedea ca cele doua top modele au cateva lucruri in comun: vin din Brazilia, sunt frumoase, sunt bogate, amandoua defileaza pentru Victoria's Secret si s-au casatorit cu cate un sportiv, ambele in luna februarie. Una pe 14, iar cealalta pe 26.


Adriana Lima cea mai curajoasa...


Cea care a spart gheata a fost Adriana Lima care i-a spus "da", in secret, lui Marko Jaric, pe 14 februarie, chiar de Ziua Indragostitilor. Asta dupa ce, iubitul ei ii daruise inelul de logodna in ziua in  care a implinit 27 de ani. "M-am casatorit de Valentine's Day cu iubirea vietii mele. Sunt atat de fericita incat vreau sa stie toata lumea", a scris tanara pe blogul ei de pe MySpace.com. Cei doi au facut numai cununia civila, nunta fiind programata pentru vara acestui an.
Nu se stie exact locatia, dar exista doua posibilitati: fie in Serbia, fie in Brazilia, tarile de origine ale celor doi.

"Suntem foarte incantati si privim cu incredere catre viitorul nostru impreuna", a declarat frumoasa brazilianca pentru People. "Planuim o nunta impresionanta si romantica in vara viitoare, unde sa avem alaturi familiile si prietenii nostri", a continuat aceasta.

Proaspatul ei sot, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste de anul trecut, este un jucator de baschet sarb care activeaza in NBA.
Acesta le declara celor de la People, in 2008, ca de obicei nu este un tip foarte romantic, dar ca relatia pe care o are cu frumoasa brazilianca, l-a schimbat complet: "Nu sunt o persoana care se indragosteste foarte usor. Din punctul acesta de vedere sunt foarte dificil, insa aceasta este o situatie speciala".

La putin timp dupa ce a avut loc cununia civila, au aparut in presa diverse zvonuri conform carora Adriana ar fi insarcinata. "Exista zvonuri cum ca as fi insarcinata. N-as putea spune, deocamdata, nici da, dar nici nu", a tinut sa precizeze Adriana Lima tot pe blogul ei.

Probabil ca unul dintre barbatii de care sufera acum dupa Adriana Lima este chiar omul de afaceri Roman Abramovici.
Acesta a declarat in 2007, la o petrecere, ca ar fi dat orice ca sa aiba o relatie cu frumoasa brazilianca, insa nu a fost sa fie.



27 Februarie 2009
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • criss pe 22 Mar 2009, 02:00
    oare??

    lima e o frumusete absoluta numai si numai machiata. fara machiaj, e doar another ordinary girl. cat despre gisele, sa fim seriosi! are figura de cabalina. dar dc. frumusetea inseamna 40 kg la 180 cm..atunci nu mai am nimic de adaugat.

    0
    0

  • alia pe 4 Mar 2009, 01:25
    cele mai frumoase femei s-au maritat

    ce ridicol... si de ce ar fi barbatii mai tristi? nu toti barbatii viseaza la manechine ! daca respectiva nu are altceva decat frumusetea daruita de natura-mama atunci este fix nimic!-parerea mea !

    0
    0

  • ophelia pe 2 Mar 2009, 15:58
    intrebare...

    Care barbati sunt mai tristi?? probabil o sa auzim in curand ce multi barbati s-au spanzurat, s-au inecat,... din motiv ca le-au pierdut pe alea doua... cu cine sau casatorit... este evident, cu persoane cu creierul cat o nuca ca si al lor, nu am citit ptr. ca nu ati scris niciodata despre alte casatorii din alte domenii - vrea sa stiu cu cine e casatorit H. R. Patapievici, Theodor Paleologu, ........ C.T. Popescu are pe cineva?... Sever Voinescu....

    0
    0

  • gisele pe 2 Mar 2009, 14:50
    gisele

    Gisele nu mai prezinta pentru Victoria's Secret deci cele doua nu mai au acest lucreaza impreuna. Contractul i-a expirat in 2008 iar managerul ei a anuntat ca aceasta valoreaza mai mult decat ii ofera casa de moda mentionata. Deci oricat de bine arata mi se pare ca e mult prea infumurata asa ca sa fie sanatoasa nu stiu cati o sa ii duca dorul, mie oricum nu mi se pare nici cine stie ce frumusete.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod