Simpaticul Ford Ka va debuta in James Bond "Quantum of Solace"

Pe langa masinile sportive cu care ne-a obisnuit, James Bond va avea un aliat inedit in viitorul episod al seriei: noul Ford Ka

Nou-lansata generatie Ford Ka va face parte din lista de masini care vor aparea in cel mai nou episod al seriei James Bond, asteptat sa fie lansat in noiembrie in cinematografele din toata Europa. Ford nu se afla la prima aventura de acest tip, noua generatie Mondeo facand parte din "distributia motorizata" a lui Casino Royale, episodul James Bond lansat in 2006.

Noul Ka isi va face aparitia in film condus de catre Olga Kurylenko - care va juca in rolul lui Camille, partenera lui James Bond (rol in care se va afla acelasi Daniel Craig) in Quantum of Solace.

Modelul pregatit de Ford pentru pelicula americana este acoperit cu o vopsea speciala aurie metalica, dispunand in plus de o serie de elemente grafice exclusive la exterior si interior.

"Noul Ford Ka este masina perfecta pentru Camille - plina de aventura, individuala si moderna. Suntem fericiti ca lansarea filmului va coincide cu prezentarea unui model atat de important pentru Ford", sustine Stephen Odell, unul dintre oficialii diviziei europene a constructorului american.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod