Google Sidewiki - spune-ti parerea despre orice site!

Google a lansat Sidewiki, un nou serviciu disponibil in bara de instrumente (toolbar-ul) Google pe care il poti instala in browser.
Google a lansat Sidewiki, un nou serviciu disponibil in bara de instrumente (toolbar-ul) Google pe care il poti instala in browser. Dar sa le luam pe rand. In primul rand, ar trebui sa folosesti Firefox, pentru ca este cel mai sigur browser, il poti personaliza dupa bunul plac si nu te "lasa" la greu, asa cum o fac celelalte browsere.

Daca folosesti deja Firefox, probabil ca esti la curent cu toate avantajele pe care ti le ofera si poate ca ti-ai instalat deja Google toolbar. Aceasta bara de instrumente este utila pentru ca iti pune la dispozitie, la doar un click distanta, cautarea Google, e-mailul de la Gmail, Picasa, Google Maps, Google Calendar - de fapt, toate serviciile oferite gratuit de Google.


Cu Sidewiki, Google iti permite sa iti scrii parerea despre un articol publicat pe un site, despre un paragraf, o fraza sau chiar despre tot site-ul, chiar daca site-ul nu are aceasta functionalitate. Astfel, in viitorul apropiat vei putea afla sau exprima pareri despre produse sau servicii, fara sa te mai lovesti de moderatorii site-ului si fara sa iti fie sterse comentariile.

Pentru asta, va trebui sa ai un cont Google - daca ai o adresa pe Gmail, asta inseamna ca deja ai un cont pe care il poti folosi pentru toate serviciile oferite de Google, prin urmare, fiind logata, vei putea lasa si comentarii in Sidewiki.
Pe masura ce comentariile altor utilizatori vor aparea pe site-uri, le vei putea acorda voturi pozitive sau negative.

Pana la actualizarea barei de instrumente de la Google, poti instala si testa deja noua bara cu Sidewiki de aici http://www.google.com/sidewiki/intl/en/index.html.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod