Galerii comerciale, restaurante de lux si masini sexy in complexul BMW Welt

BMW Welt este un complex comercial unde intreaga familie va fi multumita. Copilul se va juca in voie, tatal va putea admira masinile sportive iar mama va putea cutreiera linistita magazinele.

Daca sotul sau prietenul dumneavoastra adora masinile puternice si pierde mult timp holbandu-se in vitrine aveti acum o solutie de a ii alina suferinta. Promiteti-i o vizita la BMW Welt, complexul comercial urias deschis de constructorul german de automobile in Munchen, locul unde masinile puternice se imbina perfect cu shopping-ul de calitate.

BMW a incercat sa gaseasca o alternativa de petrecere a timpului liber pentru femei, pentru barbati si chiar pentru copii. BMW Welt si-a deschis portile in luna octombrie a anului trecut si pana in prezent se poate lauda cu un milion de vizitatori.

Ce ii atrage pe acesti oameni atat de mult: cele trei restaurante de lux, o cafenea, mai multe sali de conferinte si spectacole dar si spatiul dedicat in exclusivitate copiilor sub 13 ani si botezat Junior Campus.

Daca va intrebati ce pot face copii la BMW Welt e bine sa stiti ca pana acum 700 de micuti si-au serbat aici ziua de nastere, 4800 si-au construit propriul automobil si 71 de clase de elevi au vizitat atelierele de creatie.

Magazinele cu produse promotionale BMW si nu numai au fost de asemenea vizitate de peste 150.000 de persoane care au achizitionat peste 70.000 de produse.

In sase luni de la lansare, BMW Welt a devenit principala atractie turistica a orasului Munchen alaturi de cele mai importante patru cladiri istorice ale orasului.

De aceea, daca nu aveti ce face in weekend si vreti sa faceti o surpriza sotului si copilului dumneavoastra grabiti-va sa faceti o vizita la BMW Welt.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod