Celulita e luată prea în serios şi nu e incurabilă!

Vestea bună e că mulţi bărbaţi nu observă celulita. Vestea proastă e că femeile sunt obsedate să scape de acest flagel, dar nu prea ştiu cum. Bărbaţii privesc lucrurile şi femeile în

Vestea bună e că mulţi bărbaţi nu observă celulita. Vestea proastă e că femeile sunt obsedate să scape de acest flagel, dar nu prea ştiu cum.

Bărbaţii privesc lucrurile şi femeile în ansamblu. Sesizează proporţionalitatea şi forma. Din acest motiv, de cele mai multe ori, partenerul tău nu observă că te-ai tuns sau că te-ai vopsit. Cum se uită la păr aşa se uită şi la picioare.  În cele mai multe cazuri nu va observa faptul că ai un pic de celulită. Evident că situaţiile extreme sunt sesizate, dar nici chiar acestea întotdeauna.

Dacă vreţi, celulita e ultima grijă a unui bărbat care admiră o femeie.

Cu toate acestea, femeile investesc mulţi bani pentru a lupta cu inamicul picioarelor perfecte. Se inventează câte un aparat minune pe zi şi câte un tratament nou pe secundă. Femeile sunt chemate să le încerce, să se dea cu creme, să se maseze şi să discute despre celulita.

De fapt, acest blestem al frumuseţii feminine trece foarte uşor cu mult sport. Alergatul sau mersul pe jos sunt reţetele minune anticelulită. Bine, o minune care cere multă transpiraţie. Dacă alergi din an în paşte câte zece minute, normal că acest tratament nu are efect şi că ”electro-şocurile” sunt mai folositoare.

Un stil de viaţă sănătos, bazat pe sport intensiv rezolvă nu numai celulita, dar şi alte obsesii ale frumuseţii feminine.

Cinci kilometri alergaţi în fiecare zi fac minuni şi bat toate soluţiile magice de luptă împotriva celulitei. Precizez, cinci kilometri în fiecare zi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod