Când nu ne pasă de sex?

Majoritatea femeilor încep să fie interesate de fotbal doar atunci când echipa naţională a ieşit din grupe la vreun turneu final, fie campionat mondial, fie european. Cum acest lucru nu s-a mai

Majoritatea femeilor încep să fie interesate de fotbal doar atunci când echipa naţională a ieşit din grupe la vreun turneu final, fie campionat mondial, fie european. Cum acest lucru nu s-a mai întâmplat de ceva vreme, au uitat regulile.

Femeile, când se uită la fotbal, de fapt se uită după jucători, nu după minge, cum fac bărbaţii. "Ce drăguţ e băiatul ăsta cu mănuşi! Cum îl cheamă?", "Casillas", se aude răspunsul plictisit al bărbatului. "E însurat?", se aude o nouă întrebare.

Pentru voi, fotbalul e o adunare de băieţi tineri şi drăguţi care aleargă.

În principiu, nu ţineţi cu nicio echipă. De multe ori, din iubire, deveniţi suportere ale echipei preferate de partenerul vostru. Şi la asta se reduce tot.

Pentru bărbaţi, fotbalul e război, e dragoste, e pasiune. E jocul în care se regăseşte atât luptătorul cât şi visătorul. "Ce bine ar fi să luăm şi noi campionatul!". Deşi, pentru voi, un campionat n-are nicio valoare. În fiecare sezon se ia totul de la zero, pentru noi nu contează. Confruntarea e totul.

Trebuie să ştiţi că în timpul unei partide de fotbal, bărbaţii nu fac sex.

De fapt, acelea sunt singurele 90 de minute plus prelungiri în care nu ne gândim la asta. În timpul unei partide de fotbal, bărbaţii nu sunt atenţi la ce se întâmplă în jurul lor. Dacă iubitul vostru e un fan înfocat, în timpul unui meci în care joacă echipa favorită e un bun moment să-i daţi să semneze acte prin care trece casa pe numele vostru sau să-i spuneţi câţi bani aţi dat pe ultima pereche de pantofi.

În ultimul timp, sunt din ce în ce mai multe meciuri la televizor, iar bărbaţii beau din ce în ce mai multă bere.

Fotbalul poate fi o explicaţie a faptului că tot mai multe cupluri se destramă. Multe femei nu mai acceptă autismul nostru din timpul unui meci şi ne părăsesc. Partea dificilă e că au mari şanse să dea peste un nou microbist. Din acest motiv, la prima întâlnire, femeile nu ar trebui să rateze întrebarea: "Cu ce echipă ţii?". E o întrebare pe care puştii din şcoala primară şi-o pun din primul moment în care se întâlnesc. Ca să ştie dacă pot sau nu să fie prieteni.

Atenţie, nu faceţi sex dacă echipa favorită a pierdut! De fapt, nu faceţi nimic.

Orice aţi face iese prost! Aşteptaţi etapa viitoare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod