7 sfaturi ca să dresezi un bărbat fără să-şi dea seama

Cei mai mulţi dintre noi sunt firi paşnice. Uşor de dresat. Ne enervăm doar atunci când suntem bătuţi la cap.  Suntem nefericiţi când partenera noastră ne pedepseşte prin tăcere şi prin

Cei mai mulţi dintre noi sunt firi paşnice. Uşor de dresat. Ne enervăm doar atunci când suntem bătuţi la cap.  Suntem nefericiţi când partenera noastră ne pedepseşte prin tăcere şi prin faptul că nu mai vrea să facem sex.

Mai jos, sunt câteva sfaturi pentru a avea un bărbat aşa cum îţi doreşti. Ştiu că majoritatea femeilor vor un bărbat credincios, puternic şi supus. Noi nu înţelegem această viziune, mai ales, că ni se pare că termenii se bat cap în cap.

1. Nu-l certa niciodată în public. Această reacţie îi spune că nu mai eşti mulţumită de el şi că trebuie să plece.

Dacă n-o face înseamnă că e prea bătrân sau că e falit. Adică i-ai luat toţi banii.

2. Nu simula orgasmul. S-ar putea să exagerezi şi să-şi dorească să fii la fel de entuziastă de fiecare dată. Astfel ajunge să creadă că unul nesimulat e de fapt un eşec. Pentru noi, succesul actului sexual e o problemă de viaţă şi de moarte. Cel mai bine, după fiecare partidă de sex, laudă-l. Spune-i că e un amant excepţional. Nu-ţi fie teamă că exagerezi  sau că te repeţi. Nu se prinde nimeni. Noi credem în cuvinte nu în zgomote.

3. Nu-i face reproşuri în legătură cu capacul de la toaletă.

Va rămâne ridicat întotdeauna şi asta din cauze obiective. Are prea multe lucruri de făcut după ca să mai ţină minte de chestia cu capacul. Zi mersi că se spală pe mâini.

4. Nu-i cere bani pentru haine şi pantofi. Se enervează. Cere-i bani pentru mâncare, pentru întreţinere, pentru curent, pentru rechizitele copilului, pentru detergenţi de rufe şi pentru produse de curăţat casa. Nu calculează niciodată. Vei avea o grămadă de bani la dispoziţie dacă-l scapi de corvoada facturilor şi a şedinţelor cu părinţii.

5. Spune-i că-l iubeşti cam o dată pe săptămână.

Chiar dacă mormărie ceva în barbă, în mod sigur te-a auzit. Nu-i spune mai des pentru că va avea senzaţia că-l sufoci sau se prinde că ai un interes ce n-are nicio legătură cu dragostea.

6. Nu-i critica niciodată prietenii. Ba, mai mult, laudă-i de fiecare dată când ai ocazia. Nu spune că arată bine că devine gelos, spune că sunt deştepţi, bine crescuţi chiar dacă nu sunt în stare să bea o gură de bere fără să râgîie şi să verse pe ei.

7. Împrietneşte-te cu soacra. Pentru el, mama lui e o sfântă, chiar dacă tu o consideri o vrăjitoarea.

Trebuie să faci în aşa fel încât să-i ţii cât mai departe unul de celălalt, dar fără să-şi dea seama. Sun-o cât mai des, dă-i veşti bune despre fiul ei, ia-i cadouri, viziteaz-o, dar n-o lăsa să-l influenţeze. Pe primul loc, bărbaţii ascultă de mamele lor. Pe locul doi vin prietenii, tu eşti abia pe locul trei. Asta nu trebuie să te deprime, ci să te motiveze. Ai o armă pe care nu o are nimeni. Farmecul tău personal.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod