Robert De Niro rupe tăcerea, după ce nepotul său, Leandro, a fost găsit mort, în casă, cu o farfurie cu pudră albă lângă el

Leandro De Niro Rodriguez (19 ani), nepotul faimosului actor Robert de Niro, a fost găsit mort, duminică după-amiază, în locuința sa din Cipriani Club Residence, de pe Wall Street, din New York. Iată ce spune Robert De Niro despre această tragedie.
Drena (51 de ani), mama lui Leandro și fiică adoptivă a lui Robert De Niro, a anunțat, pe Instagram, moartea fiului ei. 
 


Robert De Niro rupe tăcerea, după moartea nepotului său, Leandro

 

Un amic al lui Leandro l-a descoperit pe acesta, fără suflare, în apartamentul său din New York, stând pe un scaun și având alături o farfurie cu o pudră albă, potrivit unei surse din poliție, citată de Daily Mail.
 
Nu se știe, încă, ce substanță este pudra albă, găsită pe farfuria aflată lângă trupul neînsuflețit al lu Leandro, dar, potrivit unor surse din poliție, citate de TMZ, în locuința acestuia, din New York, au fost descoperite droguri și accesorii pentru droguri.
 
Aceleași surse au mai precizat că în cazul decesului lui Leandro, investigația poliției nu exclude varianta unei supradoze de droguri.

 
 
Robert De Niro, tulburat, cere discreție



Actorul Robert De Niro, cu inima zdrobită și vizibil îndurerat de pierderea nepotului său, a cerut discreție și respectarea intimității.
 
„Sunt profund tulburat de moartea iubitului meu nepot Leo.
Apreciem foarte mult mesajele de condoleanțe, venite din partea tuturor. Cerem discreție și vă rugăm să ne respectați intimitatea, în această perioadă de mare tristețe pentru noi, generată de pierderea lui Leandro”, a spus Robert de Niro, potrivit Metro UK.
 


Fiica lui Robert De Niro își plânge copilul

 
 
La rândul său, Drena De Niro, mama lui Leandro, a scris pe Instagram: "Îngerul meu frumos și dulce. Te-am iubit dincolo de cuvinte sau descriere, din momentul în care te-am simțit în burtă. Ai fost bucuria mea, inima mea și tot ce a fost pur și real în viața mea.
Mi-aș dori să fiu cu tine chiar acum. Mi-aș dori să fiu cu tine. Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt, devenind mama ta. Ai fost atât de profund iubit și apreciat și mi-aș fi dorit ca numai iubirea să te fi salvat. Îmi pare atât de rău, copilul meu. Odihnește-te în pace, în Paradisul etern, băiatul meu drag.”
 


Carlos, tatăl lui Leandro, despre pierderea suferită
 
 

Carlos Rodriguez, tatăl lui Leandro, a deplâns moartea fiului său într-o postare pe rețelele de socializare.
 
„Cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima bucuria pe care ne-a oferit-o Leandro sau pierderea pe care o îndurăm acum, alături de familiile și prietenii noștri.
El este copilul lui Dumnezeu acum. În această lună plină, spiritul său luminează ceea ce nu se vedea în întuneric.", a scris Carlos, pe rețelele de socializare.
 


Leandro părea să continue tradiția familiei
 

 
Leandro își croia drum în actorie, continuând tradiția familiei. El obținuse un mic rol, alături de mama sa, Drena, în A Star Is Born din 2018, jucându-l pe fiul celui mai bun prieten al lui Bradley Cooper, George Stone, interpretat de Dave Chappelle.
 
Sursa foto: Instagram 

4 Iulie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod