La un an de când a scăpat de sub tutela tatălui său, Britney Spears îl dă în judecată pentru abuz

La un an de la încheierea mandatului de 13 ani de tutelă al tatălui său asupra sa, Britney Spears dezvăluie, dezgustată, că s-a simțit ca și când acesta încerca să o omoare.
Sâmbătă, la împlinirea unui an de la încheierea tutelei, cântăreața Britney Spears a făcut o postare pe Instagram în care a vorbit despre tatăl ei, Jamie, pe care îl dă în judecată, în prezent, pentru abuz.
 

Britney susține că tatăl ei încerca să o omoare

 
„Vreau să spun că am simțit că tatăl meu încerca să mă omoare”, a scris, duminică, tot pe Instagram, câștigătoarea unui premiu Grammy, în vârstă de 40 de ani, care se mândrește cu 157,2 milioane de urmăritori pe rețelele sociale.
 
Am vorbit despre asta de mai multe ori, am dovezi și martori a ceea ce a făcut el, a mai spus artista.
  

Forțată să muncească șapte zile pe săptămână

  
Britney a subliniat modul în care a fost forțată să muncească „șapte zile pe săptămână”, fiind cap de afiș, în Las Vegas, cu Piece of Me, fapt ce a adus 137,7 milioane de dolari, în perioada 2013-2017.
Ulterior, în 2018, urmată de turneul Piece of Me.
 
„Am dovada a tot ceea ce spun. Am vorbit despre asta, în direct, în instanță, în timpul pandemiei Covid, pe 23 iunie 2021. Nu, nu e mare lucru!”, mai spune Britney.
Creatoarea hitului Hold Me Closer își propune să „termine sistemul” care a forțat-o să se afle sub tutelă și speră ca cei implicați să nu „poată să plece de parcă nu ar fi făcut nimic”.
 
„Dacă legea ar fi fost respectată, atunci tatăl meu ar fi închis în două secunde! Oamenii spun că va trebui să dai o grămadă de bani și să dai în judecată și să stai ore în șir prin instanțe, pentru a dovedi că aceste acuzații sunt adevărate! Nu voi pune niciodată mai mulți bani și nu voi merge în instanță să văd dacă tatăl meu va fi urmărit penal! Aleg să zâmbesc și să-l pun să răspundă în fața familiei mele până în ziua în care voi muri”, a mai spus artista.

Spears a dezvăluit că pe 19 octombrie 2021 a fost prima dată când și-a primit propriul card bancar ce i-a permis, după atâția ani, să facă singură achiziții. 
„Mi-au tremurat picioarele și mâinile timp de 15 minute după ce am cumpărat singură ceva, după atâția ani.
Nu sunt sigură de ce. Sincer, nu stiu! Cum îndrăznește un stat sau o națiune de orice fel să acorde oricărui bărbat sau femeie dreptul de a folosi bunurile mele în numele meu?”, a mărturisit Britney.
 
 

Cere despăgubiri de 20.000 de dolari


 
Joia trecută, avocatul lui Britney, Mathew Rosengart, a depus o plângere, în instanță, prin care cere 20.000 de dolari de la fostul antreprenor de construcții, în vârstă de 70 de ani, Jamie Speras, tatăl artistei, și a echipei sale juridice, pentru încălcarea ordinelor judecătorești.
 
Fostul procuror federal i-a acuzat pe Jamie și avocații săi că „încercă să încalce drepturile constituționale și de drept comun la confidențialitate prin dezvăluirea dosarelor medicale private ale lui Britney”,  potrivit Radar Online.
 
De asemenea, avocatul Mathew Rosengart mai dorește ca instanța să îi ceară lui Spears să depună o altă depoziție. 
 
Britney Spears a semnat, de asemenea, un contract de 15 milioane de dolari cu editura Simon & Schuster, în februarie, pentru a-și publica memoriile în 2023, iar „trei versiuni diferite” au fost, deja, finalizate încă din iulie, iar cartea așteaptă să vadă lumina tiparului.
 
Britney a intrat sub tutela tatălui ei în 2008, după ce a fost internată timp de cinci zile într-un spital de psihiatrie.
Jamie Spears a fost persoana care se ocupa de finanțele ei, cariera fiicei sale, cât și de viața ei personală. 
14 Noiembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod