Jennifer Lopez apare lângă un Ben Affleck plictisit. Artista susține că totul este în regulă între ei. Internauții sunt de altă părere

Proaspăt căsătoriții Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut un moment ciudat, desfășurat în fața lumii întregi, dar J.Lo insistă că totul este bine în relația dintre ei.
Faimosul cuplu J.Lo. și Ben Affleck apare în niște imagini recente, devenite virale, pe internet, în luna ianuarie, după ce, se presupune, că cei doi s-ar fi certat, pe tema alcoolului, în timpul premierei filmului Shotgun Wedding al lui Lopez.
 


Affleck, plistisit, J. Lo. susține că totul este în regulă între ei

 

Mai mult, o interacțiune similară a fost surprinsă în direct de camerele de filmat la cea de-a 65-a ediție anuală a premiilor Grammy, duminică. 
Affleck arăta „plictisit” la evenimentul muzical, participând în calitate de însoțitor al lui J.Lo. Unii utilizatori ai rețelelor sociale au comentat lipsa de entuziasm a lui Affleck pentru eveniment.
Totuși, J. Lo. Susține că totul este bine între ei.
 
Însă, un alt moment, care a devenit viral, pare să le demonstreze punctul de vedere, deoarece Affleck și Lopez au fost văzuți având un schimb de cuvinte tensionat, în direct, la televizor, în timp ce gazda premiilor Grammy Trevor Noah a prezentat chiar în fața lor.

Un utilizator TikTok a văzut schimbul de replici dintre partenerii faimosului cuplu și a distribuit clipul de șapte secunde în contul său.
Până acum are 10,3 milioane de vizualizări, precum și sute de mii de aprecieri și comentarii. 
 

 

În timp ce Noah stă lângă o masă făcând un pic de comedie la telefon, cuplul căsătorit sta lângă el. Affleck îi șoptește ceva la ureche lui J. Lo., ceea ce se pare că o enervează. Ea îl lovește pe piept, în timp ce schimbul tensionat continuă, el se așează drept, înainte ca amândoi să observe că sunt urmăriți de o camera de filmare  și își relaxează expresia. 
 


Internauții îi plâng de milă lui Affleck

 

Scriitorul Meecham Whitson Meriweather, cunoscut sub numele de Meech, a distribuit și el videoclipul. „Bine, mă simt cam rău pentru Ben Affleck, nu pot să mint”, a scris el, înainte de a se adresa oamenilor care au comentat că Affleck știa cu cine s-a căsătorit. 
„Nu pot să am simpatie pentru un bărbat care a fost cu adevărat bun în Shakespeare in Love și care își lucrează degetele până la oase în fiecare zi ținând pahare Dunkin Donuts și, uneori, trecându-se la ședințe foto?????? Unde este umanitatea? !"

Mulți alții au apelat la cititorii pe buze ai internetului pentru a ajuta la decriptarea a ceea ce Affleck și J.Lo și-au spus unul altuia.
Utilizatorul Twitter @BasicCaliBetch a încetinit videoclipul pentru a fi mai ușor pentru oameni.
Unii cititori de buze au încercat deja să disece momentul în cauză, majoritatea interpretărilor sugerând că J.Lo i-a spus soțului ei să „stea drept” atunci când l-a bătut pe piept.

Autorul preferat al lui Donald Trump, Nick Adams, a distribuit și el videoclipul. El a spus pur și simplu: „Ben Affleck se poate descurca mai bine”.

Affleck și Lopez s-au căsătorit în iulie 2022, după ce au fost legați pentru prima dată în mod romantic în urmă cu două decenii.
 

 
Iubire reînnoită

 
 
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat la mai bine de 20 de ani de la prima lor separare. În trecut, ei au avut o relație, timp de 18 luni, după care s-au despărțit. 
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat după ce au fost împreună într-o vacanță de o săptămână, în statul american Montana, unde actorul deține o casă. 
Totul s-a întâmplat după ce aceștia au participat la concertul Global Citizen: Vax Live. La o săptămână după aceea, perechea a fost fotografiată petrecând timp împreună la locuința cântăreței, din Los Angeles. 
 


Bennifer s-a dus de râpă în 2004

 
 
Pe 22 ianuarie 2004, Jennifer Lopez și Ben Affleck au pus capăt logodnei lor.
J.Lo a confirmat vestea prin purtătorul său de cuvânt, care a făcut apel la respectarea intimității artistei. La momentul respectiv, celebrul cuplu primise și un nume: Bennifer.
 


Cum s-au cunoscut J. Lo. Și Ben Affleck

 

Cei doi actori de la Hollywood s-au întâlnit, prima oară, pe platourile de filmare ale peliculei Gigli, o comedie romantică, lansată în 2003, care, însă, nu a înregistrat succesul scontat.  La momentul întâlnirii lor, J. Lo. era căsătorită cu cei de-al doilea soț, dansatorul Chris Judd, de care a divorțat în scurt timp, iar relația cu Affleck a devenit oficială.
În 2016, actrița s-a plâns, într-un interviu, că relația ei cu Affleck a fost, constant, sub presiune, ca urmare a faptului că tabloidele și paparazzi erau mereu pe urmele lor.  
 


În 2022 s-au logodit din nou

 
 
„Este cel mai magnific lucru pe care l-am văzut vreodată”, a spus ea despre diamantul roz de 6,1 carate pe care l-a primit de la logodnicul ei, în 2022, când și-au reluat relația. Inelul ar fi costat 2,5 milioane de dolari, iar cererea în căsătorie ar fi avut loc chiar în casa mamei lui Affleck.
 

 
Motivul despărțirii din 2004

 
 
În septembrie 2003, cu doar câteva zile înainte de a avea loc căsătoria, faimosul cuplu anunța amânarea ceremoniei.
În ianuarie 2004, însă, J. Lo. Și Ben Affleck au anunțat că se despart.
 
Zvonurile apărute la momentul respectiv, citate de Daily Mail, erau că despărțirea ar fi avut ca motiv infidelitatea lui Affleck, care și-ar fi înșelat logodnica într-un club de striptease din Vancouver, unde lucra la un proiect de film. 
Affleck ar fi negat bârfele, dar revista Esquire ar fi anunțat că are filmări cu „purtarea nepotrivită a acestuia”. 
Se pare că J.Lo. s-ar fi simțit umilită și a decis să pună capăt relației.
 
8 Februarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod