Haos în cluburile din Capitală. 10 reguli ca să nu mori când ieşi în oraş



Nu participa la show-uri cu flăcări în spaţii închise

Aprinderea focului în spaţii închise şi aglomerate, indiferent că este vorba de artificii, flăcări sau chiar lumânări de tort este extrem de periculoasă, aşa cum o dovedeşte şi tragedia din Colectiv. Nu participa la evenimente care includ show-uri cu foc. 

Învaţă să foloseşti un stingător de incendiu

Orice persoană trebuie să ştie cum se foloseşte un extinctor. Acesta poate fi folosit NUMAI dacă focul este în fază incipientă şi în niciun caz daca flăcările s-au propagat deja. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-i scoţi cuiul de siguranţă şi să apeşi uşor pe mâner pentru a testa dacă stingătorul funcţionează. Apoi stai la o distanţă sigură faţă de foc şi pulverizează la baza flăcărilor, cu mişcări alternante stânga-dreapta.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • SaS pe 4 Nov 2015, 10:34
    Dilema

    Unele localuri au astfel de aparate doar de forma, stingatoarele de incendiu nu sunt verificate la termen si personalul de deservire nu este instruit bine in domeniul SSM si situatii de urgenta deoarece instructajul dureaza cel putin o ora pe luna iar in aceasta ora, spun unii angajatori, trebuie sa "produca". Nu ar fi mai bine sa se elimine coruptia adica sa tai raul de la radacina?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod