Haos în cluburile din Capitală. 10 reguli ca să nu mori când ieşi în oraş

 

Priveşte cu atenţie în jur

Atenţia la detalii îţi salvează viaţa. De fiecare dată când păşeşti într-un loc în care nu ai mai fost niciodată este foarte important să priveşti cu atenţie în jurul tău, să reţii pe unde ai intrat şi ce traseu trebuie să urmezi către ieşire în cazul unei situaţii periculoase. De asemenea, încearcă să identifici eventualele ieşiri de urgenţă, care ar trebui să fie indicate cu un semnal luminos verde pe care scrie "EXIT" sau pe care sunt desenate o săgeată si un omuleţ alergând.


Stai aproape de uşă

Alege locurile apropiate de uşă, care îţi permit să ieşi cât mai repede în cazul unei situaţii periculoase. 

Ieşi imediat ce observi o situaţie periculoasă

Primul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când simţi miros de fum, când vezi flăcări sau scântei este să te îndrepţi către ieşire. Aşa cum s-a întâmplat şi în clubul Colectiv, secunde preţioase, care fac diferenţa între viaţă şi moarte, se pierd dacă minimizezi potenţialul de pericol al unei situaţii. O flacără mică se poate transforma în câteva secunde într-o vâlvătaie imensă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • SaS pe 4 Nov 2015, 10:34
    Dilema

    Unele localuri au astfel de aparate doar de forma, stingatoarele de incendiu nu sunt verificate la termen si personalul de deservire nu este instruit bine in domeniul SSM si situatii de urgenta deoarece instructajul dureaza cel putin o ora pe luna iar in aceasta ora, spun unii angajatori, trebuie sa "produca". Nu ar fi mai bine sa se elimine coruptia adica sa tai raul de la radacina?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod