BRAUN lansează noul aparat de ras Braun Seria 3: #SameJobFaster

NOUL Braun Seria 3 cu Tehnologia inovativă MicroComb şi cu un design nou:
Cel mai bine vândut aparat de ras pe bază de lamă tocmai a devenit mai rapid ca niciodată*, având parte de acelaşi bărbierit comod cu care te-au obișnuit aparatele Braun

Bărbaţii sunt tot mai ocupaţi şi caută în mod constant soluții inovatoare și rapide pentru ritualurile zilnice de îngijire, pentru a le rămâne timp şi pentru lucrurile care îi pasionează. De aceea Braun lansează noua gamă Seria 3 cu Tehnologia MicroComb –  un produs esenţial pentru bărbaţi cu stiluri de viaţă agitate, care doresc o bărbierire cât mai rapidă *, fără compromisuri asupra performanţei.

Secretul din spatele unei noi ere a vitezei: Tehnologia MicroComb inovativă şi cu un design nou
Braun ştie că rutina de dimineaţă poate deveni o cursă contra timp, astfel că inginerii au vrut să revoluţioneze sistemul de tăiere al lamelor Seria 3 pentru a reduce timpul de ras*.

Astfel s-a ajuns la inovativa Tehnologie MicroComb: o structură ca de pieptene care ghidează firele spre elementul de tăiere al aparatului. Oferă acelaşi bărbierit fin în timp ce sunt îndepărtate firele lungi şi scurte, pielea este iritată mai puţin datorită timpului scurt de ras*, iar bărbaţii au mai mult timp de investit în vieţile lor ocupate.

Noua gamă Series 3 – Inginerie şi artă  la care te aştepţi de la cel mai bine vândut aparat de ras din lume. Gama Seria 3 combină designul funcţional cu performanţa inovativă şi de calitate superioară.  Se potriveşte perfect cu stilul de viaţă alert al unui bărbat dinamic şi creativ, având culori ce fură privirile, un design subţire şi tehnologie ergonomică pentru o capacitate de prindere puternică.
Toate acestea fără vreun compromis asupra caracteristicilor care transformă gama Seria 3 în cel mai bine vândut aparat de ras:

- Tehnologia MicroAdaptation cu triplă acţiune asigură flexibilitate componentelor capetelor de ras pentru a se adapta uşor conturului feţei şi tipurilor de fire de păr pentru un bărbierit fin, lasă pielea mătăsoasă şi activitatea are loc la o viteză mult mai mare*

- Tehnologia SensoFoil™ cu două sisteme de tăiere a părului scurt lucrează cu MicroComb, pentru un bărbierit optim. Perfect pentru îndepărtarea unui bărbi de trei zile, designul permite un bărbierit complet al firelor greu de îndepărtat, fără să irite sau să rănească pielea.

- Modul Precision (disponibil la modelele 3080s şi 3090cc ) – controlează butonul de switch astfel încât prima lamă merge în jos şi reduce suprafaţa de contact dintre aparat şi piele, oferind un bărbierit mai uşor în zonele dificile precum cea de sub nas.

- Toate aparele de ras din gama Seria 3 sunt rezistente la apă şi pot fi curăţate cu apă, în timp ce 3010s, 3040s, 3045s şi 3080s pot fi utilizate la duş pentru confort şi o folosire practică.



- Întreaga gamă prezintă un mâner ergonomic pentru un bărbierit uşor şi un display cu LED pentru indicarea statusului igienei aparatului şi bateriei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod