Condrea scandal

Fosta soţie a lui Dan Condrea, scandal la şcoală

Fosta soţie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a spus, după ce a dat declaraţii poliţiştilor timp de câteva ore la şcoala la care învaţă fiica ei, că nu a fost lăsată de angajaţii instituţiei să participe la serbarea de sfârşit de an, solicitând astfel ajutorul autorităţilor.
"Doamna judecător a declarat: "Întrucât sunteţi părinte unic, duceţi-vă să vă luaţi copilul!". Am venit să îmi iau copilul. Am venit mai devreme, că era serbare. Toţi copiii erau cu părinţii, eu am fost bruscată şi fetiţa mea a fost reţinută singură, cu toate că toţi copiii erau cu părinţii. A fost împiedicată să fie cu mama la serbare. Eu i-am chemat pe domnii poliţişti să constate faptele. Fetiţa a spus că nu vrea să discute cu nimeni decât în prezenţa lui mami.
Cu doamna inspector şi cu doamna psiholog a discutat stând la mine în braţe"
, a declarat Laura Georgescu.

Un echipaj de poliţie şi un psiholog au mers, miercuri, la şcoala 175 din Capitală, după ce au fost chemaţi de Laura Georgescu, aceasta susţinând că este împiedicată să îşi ia copilul de la unitatea de învăţământ, relatează Mediafax.

După câteva ore de discuţii cu poliţiştii şi conducerea şcolii, fosta soţie a lui Dan Condrea a plecat împreună cu minorul.
Patronul Hexi Pharma deţinea custodia copilului pe care îl are cu Laura Georgescu.

Dan Condrea a murit în urma unui accident rutier, la puţin timp după ce au fost făcute publice date referitoare la dezinfectaţii diluaţi puşi la vânzare de societatea sa. Accidentul a avut loc la data de 22 mai, în Corbeanca, judeţul Ilfov.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod