Fiica lui Robin Williams, mesaj pentru tatăl său: "Îmi lipseşti. Voi încerca să privesc mereu în sus"

O amintire fumoasă din viața marelui actor: Robin Williams și Zelda, pe vremea când aceasta era doar un copilaș

Zelda îşi sărbătorise cei 25 de ani împliniţi cu numai o săptămână înainte ca tatăl său să fie găsit mort în locuinţa sa din California. Ultimul mesaj public al actorului a fost de asemenea un tribut, chiar pentru Zelda.

"Împlineşte un sfert de secol astăzi, dar va fi mereu fetiţa mea", a scris Robin Williams pe Twitter, publicând o fotografie de familie cu ei doi, alb-negru, de la începutul anilor '90.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" şi a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din filmul "Good Will Hunting".

Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar". Recent, Robin Williams a jucat în sitcomul "The Crazy Ones", de pe postul CBS, rolul lui Simon Roberts, excentricul director al unei agenţii de publicitate, dar serialul a fost anulat de producători numai după un sezon.

Actorul american, cunoscut în special pentru rolurile sale din filmele "Mrs.
Doubtfire" şi "Cercul poeţilor dispăruţi", a decedat la domiciliul său şi se pare că este o sinucidere, a anunţat luni poliţia.

Poliţia a anunţat deja iniţierea unei anchete "cu privire la cauzele şi circumstanţele decesului".


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod