Telenovela continuă. Bianca şi Victor Slav, divorţaţii care se iubesc din nou

După divorţul neaşteptat de la începutul anului şi o perioadă în care nu şi-au mai vorbit deloc, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au început să se afişeze din nou împreună.

Plecarea Biancăi cu Adrian Cristea la Paris, de la începutul acestui an, părea că i-a fost fatală divei, care odată întoarsă în ţară se vedea părăsită de soţul ei, nimeni altul decât Victor Slav. Acesta o numea pe Bianca, atunci când acorda interviuri, „viitoarea fostă nevastă“ şi afirma că nu vrea să mai formeze un cuplu cu ea, chiar dacă aveau în plan să facă un copil.

La doar câteva luni după ce a făcut aceste declaraţii şi după ce a divorţat de Bianca, Victor Slav parcă a uitat că a fost înşelat şi se comportă acum ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. El a fost surprins, săptămânile trecute, la un restaurant în timp ce era la braţ cu fosta lui soţie. „La bine şi la greu, am jurat în faţa lui Dumnezeu că vom fi împreună“, a spus atunci Bianca în faţa reporterilor.

Mai mult de atât, Bianca Drăguşanu a vorbit la Antena 1 despre relaţia pe care o are acum cu Victor Slav, afirmând că amândoi îşi doresc să aibă copii împreună. „Nu cred că sunt însărcinată. Oricum, nu aş avea o problemă dacă aş fi. Doamne ajută să fiu gravidă. Eu am vorbit mult cu Victor în această perioadă despre acest lucru şi am ajuns la concluzia că şi eu şi el am dori să avem două fete“, a afirmat diva.



După ce a făcut aceste afirmaţii, Bianca Drăguşanu a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de Victor Slav, alimentând astfel zvonurile potrivit cărora formează din nou un cuplu.

Până la urmă, zvonurile au fost confirmate de prietenii celor doi, care au afirmat că Bianca şi Victor se iubesc din nou şi îşi petrec fiecare weekend la mare. „Victor nu e lângă Bianca doar când ea are o problemă gravă. Ei sunt mereu împreună. Stau mult şi în casă, iar Victor îi găteşte Biancăi. Face tot felul de experimente culinare, iar Bianca îi dă note“, a spus un apropiat de-al lui Victor.

13 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod