Crimă "la indigo": Cazul actriţei ucise la Satu Mare seamănă cu o crimă produsă în Budapesta

Moartea actriței Gabrielei Dorgai i-a șocat pe sătmăreni


Chiar dacă a trecut mai bine de un an de la crima din Ungaria, autorul încă nu a fost identificat. Polițiștii maghiari au reușit să identifice probe ADN provenind de la două persoane, însă nu se cunosc alte detalii despre acestea. Anchetatorii din țara vecină nu exclud ipoteza ca ambele crime să aibă același autor.

Gabriela Dorgai (43 de ani), actriță la Teatrul de Nord din Satu Mare, a fost găsită moartă pe malul Someşului, în municipiul Satu Mare, aceasta fiind dezbrăcată de la brâu în jos.

Anchetatorii au găsit la faţa locului şi poşeta femeii.

Purtătorul de cuvânt al Parchetulului Tribunalului Satu Mare, Gabriela Pop, a declarat pentru Mediafax că sunt aşteptate rezultatele autopsiei făcute de medicii legişti. "Am declanşat o anchetă în cazul actriţei de la Teatrul de Nord Satu Mare Satu Mare care a fost găsită decedată pe malul râului Someş din municipiu. Cu certitudine este vorba despre o crimă. Urmează să vedem dacă se confirmă şi supoziţiile de viol, aşteptăm rezultatele de la IML, în urma autopsiei”, a spus Pop.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, Camelia Cosma, a declarat că şi poliţiştii cercetează acest caz.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod