Vedete la McDonald's în scop umanitar

Evenimentul McHappy Day, ziua în care vedetele devin purtătoare ale mesajului Fundației Ronald McDonald va avea loc vineri, 21 noiembrie, între orele 10:00 – 14:00, la restaurantul McDonald’s din Piața Romană.

Evenimentul umanitar are ca scop strangerea de fonduri pentru construirea celei de a treia case Ronald McDonald, in care vor putea fi cazati parintii ai caror copii sunt internati in spitale pentru tratamente pe termen lung. Pana in prezent, Fundatia Ronald McDonald a construit 2 case, in Timisoara si Bucuresti, prin intermediul carora a ajutat peste 11,000 de familii.

In cadrul evenimentului, vedetele fac parte pentru cateva ore din echipa McDonald’s pentru a promova Fundatia si cauza acesteia din acest an, construirea celei de a treia case Ronald McDonald.

In cadrul campaniei ”Mi-e pofta sa fac bine!” desfasurata in perioada 17 – 23 noiembrie, in fiecare dintre cele 67 restaurante McDonald’s din tara clientii, angajatii si partenerii companiei sunt incurajati sa doneze pentru cauza Fundatiei.

McDonald’s va dona cate un leu din fiecare Big Mac sau McChicken (sandvis sau meniu) vandut in perioada campaniei, totul pentru a strange suma necesara pentru cauza din acest an.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod