Comedia continuă, toată planeta râde: Încă o minciună marca Trump

Donald Trump a fost criticat intens după întâlnirea cu Vladimir Putin


Potrivit CNN, Regina care domneşte de 66 de ani, nu de 70, salută în mod regulat garda de onoare din cadrul Diviziei Household.

Preşedintele SUA a fost criticat şi pentru că a mers în faţa reginei Elisabeta a II-a la primirea sa la Castelul Windsor din Londra, în timp ce inspectau primul rând al Gărzii de Onoare.

Donald Trump a respins criticile dure de la Washington, lăudându-se cu rezultatele summitului NATO şi ale întâlnirii cu liderul de la Kremlin.

"Am avut o reuniune extraordinară la NATO. Au plătit în plus 33 de miliarde de dolari şi vor plăti suplimentar sute de miliarde de dolari în viitor, doar datorită mie. Alianţa Nord-Atlantică era slabă, acum este din nou puternică (un lucru rău pentru Rusia). Presa scrie doar că am fost nepoliticos cu liderii, nu menţionează niciodată fondurile!", a scris Trump pe Twitter.

După ce şi-a atras critici dure pentru că a sugerat că are încredere mai mare în Vladimir Putin decât în evaluările serviciilor secrete americane în chestiunea delicată a amestecului Rusiei în alegerile electorale din SUA, Trump a ţinut să precizeze: "Eu am încredere în oamenii mei din serviciile de informaţii, dar vă pot spune că preşedintele Putin a fost extrem de puternic în negarea acuzaţiilor."


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod