Catherine Zeta-Jones, care a avut curajul să spună că este bipolară, recunoaște că nu a crezut că va dura căsnicia ei cu Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones (53 ani) și Michael Douglas (78 ani) sunt căsătoriți de 22 de ani, pe care, așa cum a recunoscut ea, într-un interviu recent, nu i-a „prevăzut”.
Actrița, care i-a spus „Da” actorului Michael Douglas, în 2000, a recunoscut că nu și-a imaginat o aniversare a „22 de ani”  de mariaj, atunci când și-au început viața împreună, a spus ea într-un interviu pentru Good Morning America.
 

De la cadouri spectaculoase la... șosete

 
 
Întrebată cine face cele mai spectaculoase daruri, Catherine a recunoscut: „Cred că trebuie să fie Michael. A atins apogeul darurilor... în jurul anului opt al căsniciei noastre. La rândul meu, eu i-am cumpărat un hot-rod... un coupe din anii 1930, Michael, am să mă înțelegi greșit, îmi pare rău, arată ca o mașină Bugsy Malone, este chiar grozavă. De atunci, darurile au fost doar șosete. 

Catherine a recunoscut, de asemenea, că Michael se pricepe la a oferi bijuterii.
 

Actrița vorbește despre problemele din căsnicia lor


 
Catherine și Michael au trecut printr-o scurtă separare în 2013.
Luna trecută, ea a spus mai multe despre „suișurile și coborâșurile” căsniciei lor, într-un interviu pentru Daily Telegraph
 
Catherine a afirmat că „este imposibil să nu existe suișuri și coborâșuri dacă locuiești cu aceeași persoană și te trezești cu ea în fiecare zi. M-am trezit cu Mike de aproape 25 de ani. Îmi place să fiu căsătorită, dar este o nebunie când te gândești cu adevărat la asta.”
 

Născuți în aceeași zi
 

Catherine și Michael, care au aceeași zi de naștere, s-au logodit în 1999, după care s-au căsătorit în timpul unei excursii de Revelion în Aspen. Fiul lor, Dylan, a venit pe lume cu puțin timp înainte de căsătoria părinților săi. Al doilea copil al cuplului, fiica lor, Carys, a venit pe lume în 2003. Catherine a dezvăluit, anterior, că, în opinia ei, educația ei și a lui Michael i-au ajutat să găsească un numitor comun.
 
„Am fost crescuți într-o familie muncitoare din Țara Galilor.
Eram fiii lui Spartacus”, a spus ea recent pentru InStyle, în timp ce își promova ultimul rol de Morticia Addams în serialul de succes de la Netflix Wednesday. 
 
„Amândoi suntem preponderent oameni destul de liniștiți și foarte intimi, dar avem capacitatea de a putea să ieșim și să mergem la cină. Aceasta este Catherine pe covorul roșu... Acesta este soțul meu minunat, Michael, pe covorul roșu. Și apoi mergem acasă și ne închidem ușile. Și avem o existență foarte simplă în care pur și simplu stăm împreună, lenevim și avem o mulțime de interese comune.”, a mai povestit actrița.
 


În trecut a recunoscut că este bipolară

 
 
Catherine Zeta-Jones, actriţa care a cucerit o lume întreagă cu frumuseţea ei, mărturisea, în 2011, că suferă de o boală cumplită: tulburare bipolară. Ulterior, după mai multe luni petrecute în clinicile de recuperare, vedeta a hotărât să vorbească public despre problemele sale de sănătate.
 
Lupta cu cancerul a soţului său, actorul Michael Douglas, dar şi problemele legale ale fiului ei vitreg şi-au pus amprenta asupra psihicului actriţei și, în aprilie 2011, a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, o afecţiune care se manifestă prin schimbări anormale ale stărilor psihice, energiei şi abilităţii de funcţionare a persoanei.
Cel mai adesea, această boală este însoţită de episoade maniacale şi depresie.
 
„Este o boală emoţională care afectează milioane de persoane, iar eu sunt una dintre ele“, povestea actriţa, la momentul respectiv.
Ulterior, după luni de tratament, actrița mărturisea că se simte mai bine și că toate problemele pe care le-a avut au întărit-o.
 

A renunțat la internet

 
 
Actriţa a mărturisit, de asemenea, că, în perioada în care se trata de tulburare bipolară, primul lucru la care a renunţat a fost Internetul, deoarece nu mai dorea să afle despre lucrurile negative care se spuneau despre ea.
 
Catherine spune că a luat decizia, în 2011, să vorbească despre problemele sale, deoarece dorea să-i ajute şi să-i încurajeze pe ceilalţi oameni care suferă de aceeaşi boală.
 
Catherine nu este singura vedetă care suferă de tulburare bipolară.  Printre starurile care au recunoscut public că au această boală se numără Demi Lovato, Jim Carrey, Ben Stiller şi Russell Brand.
8 Decembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod