Bătălia continuă: Johnny Depp și Amber Heard, înapoi în sala de judecată. De la ce a început totul

Bătălia dintre Johnny Depp și Amber Heard în dosarul lor de defăimare, care ar fi trebuit să se fi încheiat în urma verdictului de la începutul acestui, se… reîncălzește.
La începutul acestei săptămâni, Heard a depus un recurs, susținând, în primul rând, că procesul nu ar fi trebuit niciodată să aibă loc și nu ar fi trebuit să fie în Virginia, stat care a împiedicat eficacitatea apărării ei, potrivit propriilor avocați. 
 

Avocații lui Depp ai contestat apelul și verdictul inițial

 

Acum, The Hollywood Reporter are detalii despre modul în care Johnny Depp și avocații săi contestat apelul, dar și verdictul inițial.
 
Procesul din mai i-a acordat lui Johnny Depp peste 10 milioane de dolari, în timp ce Amber Heard a câștigat și ea două milioane de dolari de la starul din filmul The Pirates of the Caribbean. 
 
Avocații lui Depp susțin acum că singurul martor care a susținut afirmațiile lui Heard nu a spus nimic legat de Depp, ci a fost o declarație făcută de avocatul său, care operează ca un contractor independent. În apel, echipa lui Depp susține că „atunci când clienții nu pot controla detaliile din munca avocaților lor, nu are sens ca clienții să fie trași la răspundere pentru acțiunile delictuale ale avocaților lor.”
 

Amber a primit două milioane de euro

 
 
În discuție este o declarație făcută de avocatul lui Johnny Depp, Adam Waldman, în care avocatul s-a referit la acuzațiile de abuz domestic ale lui Amber Heard, calificându-le drept o „înșelătorie”.
În timp ce jurații, din acest proces pentru defăimare, l-au cam susținut pe Depp, declarațiile lui Waldman i-au oferit lui Heard singura ei victorie, care s-a materializat în cele două milioane de dolari primate de la Depp.

Apărarea pare că se concentrează pe faptul că nu Depp a fost cel care a făcut declarația, ci unul dintre avocații săi, asupra căruia Depp nu are control, și, prin urmare, celebritatea nu ar trebui să fie găsită de vină.
 

Ceartă pe declarații

 
 
Johnny Depp nu este singurul care a depus un recurs, Amber Heard a depus și ea un recurs la decizia din mai. Vedeta Aquaman și avocații ei susțin că procesul nu ar fi trebuit să aibă loc niciodată, deoarece declarațiile lui Heard erau opinii și sunt considerate drept discurs protejat. Toate declarațiile contestate, potrivit avocaților ei, nu pot fi dovedite false în fapt, deoarece reflectă punctele de vedere subiective ale lui Heard la momentul în care au fost făcute.
  

Heard contestă locația procesului

 
 
Celălalt aspect al recursului susține că de locația procesului a beneficiat, în mod nedrept, Johnny Depp, acesta fiind favorizat că judecata a avut loc în Virginia, în timp ce Amber Heard a fost defavorizată de acest lucru.
Dacă procesul ar fi avut loc în California, care are legi puternice anti-SLAPP (Procese strategice împotriva participării publice), avocații lui Heard susțin că procesul nu ar fi ajuns niciodată în fața unui judecător. Procesul a avut loc în Virginia, limitând capacitatea ei de a obține martori care să depună mărturie în favoarea sa.
 
Indiferent cine prevalează într-o bătălie a apelurilor, Johnny Depp și Amber Heard sunt încă, de ani de zile, implicați într-o bătălie juridică. 
 
Ambii actori au proiecte care vor ieși în curând: Depp îl joacă pe Louis XV în La Favorite, în timp ce Heard se întoarce ca Mera pentru Aquaman: The Lost Kingdom. 
 
Acum, pentru al doilea an consecutiv, fostul cuplu va fi de așteptat să apară în instanță la fel de mult ca pe un platou de filmare.
 

Când și cum a început lupta

 
 
Depp și Amber s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „The Rum Diary” în 2009, s-au căsătorit în 2015 și au fost implicați într-o despărțire controversată timp de luni de zile, cu acuzații de comportament nepotrivit aduse de ambele părți.

Scandalul dintre Johnny Depp și fosta lui soție, Amber Heard, a ajuns la urechile tuturor.
 
La proces se zvonea, la un moment, dat, că ar fi fost așteptat ca martor chiar și Elon Musk, fostul iubit al actriței.
Avocații actriței au descris în fața instanței infernul trăit de actriță din cauza fostului ei soț, care, pe fondul consumului de droguri și alcool, s-ar fi transformat într-un adevărat monstru.
 
Celebrul actor a deschis un proces de calomnie împotriva fostei sale soții la un tribunal din SUA, avocații lui Depp acuzând-o pe Heard că a inventat acuzații de violență domestică împotriva lui pentru a-și promova propria carieră.

 
Deep neagă acuzațiile lui Heard

 
 
Avocații lui Heard, între timp, au susținut că acuzațiile ei sunt adevărate, că ea avea dreptul să-și exprime opiniile, „iar tot ce a vrut domnul Depp să facă a fost să o umilească pe Amber, să o bântuie, să îi distrugă cariera”, potrivit The Guardian.
 
În 2016, Heard a susținut că Depp i-a provocat vânătăi pe față după ce a aruncat cu un telefon spre ea în casa lor din Los Angeles.
Depp a negat acuzația și nu a fost acuzat de nicio infracțiune.

8 Decembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod