Vindecă-te de psoriazis la Băile Herculane!

Știai că 3 % din populaţia globului suferă de psoriazis? Ei bine, acestă boală cronică autoimună afectează oameni cu vârstele între 11 şi 45 de ani.
Psoriazisul este o afecțiune întâlnită din ce în ce mai des și deseori confundată cu „o simplă problemă a pielii”, însă nu este întocmai aşa. 

Psoriazisul afectează ciclul de viaţă al celulelor, care se adună prea repede la suprafaţa pielii, formând acele plăci specifice. Acestea pot varia ca dimensiuni și au o localizare preponderent la nivelul genunchilor, coatelor, scalpului, mâinilor, picioarelor și regiunii sacrale (partea inferioară a spatelui). Boala este agravată de anumiţi factori, iar dacă îi cunoşti, poţi preveni reapariţia erupţiei: infecţiile precum amigdalita sau candidoza, răni la nivelul pielii, stres, frig, fumat, consum de alcool, anumite medicamente. 

Azi, psoriazisul are leac la Băile Herculane.
La Herculum SPA, apelor sulfuroase vindecă bolile de piele și le ameliorează. Puterea apelor binefăcătoare dă rezultate în cazul psoriazisului, a eczemelor pielii, a foliculitei, a negilor, a pitiriazisului versicolor. De asemenea, băile cu sulf tratează acneea și sunt o soluție foarte bună pentru o piele frumoasă și sanatoasă, având un efect stimulant asupra glandelor secretoare ale pielii. 

La Herculum Spa,  tratamentele balneo pentru psoriazis includ aplicarea pe leziuni a unor tipuri de ape minerale ce au un efect terapeutic. Ȋn anul 2002, specialiștii au realizat un studiu ȋn urma cǎruia au raportat faptul cǎ voluntarii cǎrora le-a fost fǎcute tratamente cu ape minerale bogate în sulfat au arătat o îmbunătățire semnificativă ȋn ceea ce privește vindecarea leziunilor cutanate.

Tratamentele balneare folosesc în scop terapeutic mineralele din izvoarele naturale (sulf, magneziu, calciu), precum şi proprietăţile apei (temperatură, curenţi, presiune etc.) sau cele ale nămoalelor.
Pe lângă băile în apă termală, în ultimii ani s-au adăugat şi tratamente SPA (de întreţinere corporală), cum ar fi sauna, băile cu lumină sau diferite tipuri de împachetări (cu parafină sau cu alge). 

La Herculane alături de tratamentul balnear prin băi specifice sulfuroase, se adaugă și factorul natural din atmosferă,  aerul de aici având cele mai mari concentrații de ioni negativi din România. Acest factor are un puternic impact asupra sistemului nervos central, acționând pentru relaxare și vindecare insomniilor. Astfel și acest factor combate în mod eficient stresul ce cauzează și  întreține psoriazisul. 

Herculum SPA mizează pe puterea vindecătoare a apelor termale sulfuroase și în cadrul tratamentelor de recuperare și prevenție pentru afecțiuni reumatismale, dermatologice.
Acestea sunt completate de servicii de fizioterapie, hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie și masaj. Tratamentele oferite sunt personalizate de către medicul centrului, în urma unei consultații de specialitate, iar gama de terapii include electroterapie, elongații, băi galvanice, duș subacval, împachetare cu termogel, kinetoterapie. Toate acestea sunt efectuate cu aparatură de ultimă generație. 

Vino să te vinedeci la Herculum Spa! Află mai multe pe www.afroditaresort.ro. Te așteptăm la Băile Herculane, pe Str. Complexelor, Nr.2.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod