Un medic turc revolutioneaza fertilizarea in vitro. Femeile de peste 40 de ani sau cele cu probleme de fertilitate au șanse să rămână însărcinate printr-o intervenție simplă!

Prof. Dr. Birol Vural, de la unul dintre cele mai mari centre medicale din istanbul, vine pe 2 martie in Bucuresti pentru a le oferi o opinie avizata cuplurilor cu probleme de fertilitate. Prof. Vural le propune romancelor variante intretinerii ovulelor prin metoda PRP (plasma imbogatita cu trombocite), aplicabila femeilor peste 40 de ani, celor cu probleme de fertilitate sau celor cu probleme ale endometriului. PRP –ul contine celule ce ajuta la intinerirea/ refacerea ovulului, formand astfel celule noi.

Printr-o aplicarea acestei terapii crește rata de success a fertilizarilor in vitro.

Intalnirile cu pacientii vor avea loc la hotel Novotel, iar programarile se pot face la numarul de telefon: 0723.224.923 sau 0731.565.187.  De-a lungul anilor, Turcia a devenit una dintre principalele destinații de turism medical pentru problemele de fertilitate printre europenii și americanii care caută metode de reproducere asistată. Prin intermediul clinicilor de fertilitate recunoscute la nivel internațional și specialiștii în domeniul fertilizarii in vitro de înaltă calificare, tratamentul de fertilitate din Turcia are rate de succes excelente.

Procesul IVF (standart): Suprimarea hormonilor; Inducția ovarelor; Urmărirea evolutiei cu ultrasunete ( ecografii ); Urmărirea evolutiei hormonilor; İnjectia HCG - gonadotropină corionică umană; Preluarea ovocitelor; Aplicarea de progesteron; Transferul embrionar; Test de sarcina (pentru pacientele cu probleme, cele care au mai incercat inainte IVF, sau cu varsta inaintata - se aplica planul de tratament personalizat ); Specializari medicale: İnfertilitate; IVF ( Fertilizare İn Vitro ); Sarcina.
 
Tratamente aplicate: Infertilitate: PRP+ Ozonoterapie (  anti-aging ) pentru intinereirea endometriului sau ovarelor - depinde de problemele pacientelor; Fertilizare İn Vitro; Tratamente de ovulatie; Vaccinuri; Histeroscopie; Genetica - PGD; İnghetare embrionara; İnghetare ovocite; İnghetare sperma; Sindromul ovarului polichistic; Endometrioza;  Pierderi de sarcina; Fertilizare İn Vitro fara reuşite; Rezerva redusa de ovocite; İnfertilitatea la barbati.



Grupul de medici din Istanbul are o vastă experiență în fertilizarea in vitro. În plus, costurile procedurilor de FIV sunt semnificativ mai mici decât SUA sau UE și ofera, de asemenea, asistență financiară pacienților atunci când se repetă încercările nereușite.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod