Turcia – o soluție la îndemână pentru românii care caută să se trateze în afara țării

Pacienții români au acces la cinci dintre cele mai renumite spitale din Istanbul prin intermediul Medproper, cel mai mare integrator de servicii medicale pentru Turcia, ce s-a lansat astăzi la București.
„Integrator de servicii medicale înseamnă o companie care ajută pacienții să găsească cel mai bun spital într-un timp cât mai scurt, fără să țină cont de granițele geografice și naționalitate. Medproper a fost înființat în 2015 și de atunci a ajutat peste 700 de pacienți din 20 de țări. Coordonăm călătoria în scopuri medicale din primul moment al trimiterii dosarului medical, până în ziua întoarcerii pacientului în ţară. Colaborarea nu se termină niciodată aici. Monitorizăm în permanență pacienții, timp de trei ani, prin follow-up și analize anuale.
Cercetările recente au demonstrat că pacientul se recuperează mult mai repede atunci când se poate concentra doar pe recuperarea lui și este liniștit.”
spune Roxana Ilinca, Medproper România.

Din momentul în care pacientul apelează la serviciile noastre, analizele sunt traduse, economisindu-se astfel timp și bani. În funcție de urgența cazului medical, răspunsurile se primesc în mai puțin de 24 ore. Evaluarea dosarului este gratuită. Din momentul în care pacientul ajunge în Istanbul este preluat de la aeroport, beneficiind de servicii complete de cazare, masă, translator, suport, pregătire psihologică.
Medproper este acreditat de Ministerul Sănătății și Turismului din Turcia.

Care sunt beneficiile pacienților români care apelează la Medproper:


1. Analiza gratuită a dosarului: lunar, medici renumiți din Turcia vin la București pentru a le da pacienților o a doua opinie medicală (second opinion).
2. Odată ajunși la Istanbul, pacienții fac în același spital toate analizele necesare, fie că este vorba despre ecografie, mamografie, tomosinteză sau alte investigații pentru orice tip de tumoră. Dacă în România, pacienții bat drumurile între mai multe spitale și așteaptă pentru unele investigații chiar și luni de zile, la Istanbul pot avea toate investigațiile necesare făcute în una, maxim două zile, în același spital.
3.

Pacienții obțin un diagnostic rapid și încep tratamentul imediat.
4. Beneficiază de tehnologie avansată: investigațiile sunt realizate cu aparatură de ultimă generație, ce emite o iradiere minimă și este centrată pe tumoră.
5. Profesionalism și servicii de înaltă calitate: personalul de la cele cinci spitale pune accent pe calitatea vieții pacientului.
6. Pacienții au costuri de spitalizare mai mici dacă ajung la aceste spitale prin intermediul Medproper, decât dacă ar merge direct la ele.

„În România nu avem încă un spital de oncopediatrie și avem puțini medici specializați în oncologia pediatrică în vreme ce, în afară, medicii sunt specializați în oncologia pediatrică pe segmente de vârstă ale copiilor, 0-12, 12-16, 16-18 ani.
Dacă ai avea copilul bolnav de cancer, unde ai alege să îl tratezi?”
spune Roxana Ilinca, Medproper România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod