Touch Spray - tine bacteriile departe de mainile tale!

Gama Touch are un nou produs: spray-ul pentru suprafete, destinat eliminarii bacteriilor de pe toate obiectele cu care intram in contact in fiecare zi. Touch Spray are un continut de alcool de peste 66%, lucru care permite produsului sa neutralizeze peste 99% dintre bacteriile pe care le intalnim in mediul inconjurator.
Pulverizat pe suprafetele obiectelor de folosinta comuna (ca de exemplu: clantele usilor, balustradele, suprafetele de lucru din birou etc.), spray-ul actioneaza in numai 10 secunde, impiedicand bacteriile sa ajunga pe mainile noastre.

Spray-ul antibacterian este disponibil in sticlute de 59 ml, de dimensiuni reduse, usor de transportat in orice buzunar sau poseta. De asemenea, acestea sunt simplu de manuit datorita unor striatii speciale plasate pe marginile acesteia. In plus, sticlutele au un sistem de pulverizare gandit special pentru dezinfectarea clantelor, suprafetelor de lucru, a manerelor carucioarelor din supermarketuri sau chiar a mainilor voastre.

Puteti folosi spray-ul ca sa pastrati curate mesele de lucru sau obiectele cu care intrati in contact in fiecare zi la birou, dar si obiectele aflate la indemana celor mici.
Produsul are o aroma foarte discreta, continutul de aloe vera lasand in urma un miros placut.

Pulverizati lichidul antibacterian direct pe suprafata cu care urmeaza sa intrati in contact sau chiar pe mainile voastre. Pentru o uscare mai rapida, indepartati excesul de lichid cu ajutorul unui servetel.


Pret:  5,44 ron fara TVA
Produsul este disponibil in farmacii si hypermarketuri
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod