Tot ce ai nevoie pentru starea de bine: minerale

Cu o compozitie unica, produsul "Minerale pentru femei" aduce un aport complex pentru mentinerea sanatatii si starii de bine a femeilor.
Tabletele cu 2 faze de la Doppelherz se compun, in baza unui procedeu de productie special dezvoltat, din doua straturi diferite. Pentru a sprijini o mai buna absorbtie si prelucrare a substantelor nutritive, eliberarea substantelor continute se face in doua faze mult separate.

Principiul care sta la baza functionarii acestui sistem este urmatorul:
  • in prima faza, se elibereaza mai rapid calciul, vitamina D3, precum si acidul folic, iodul si vitamina C si sunt astfel mai repede la dispozitia organismului.
  • in faza a doua ca depozit de substante nutritive, magneziul, precum si microelementele fier si zinc se elibereaza treptat si pot fi puse la dispozitia organismului la o anumita perioada dupa prima faza.

Pentru fortificarea sistemului natural de aparare al organismului, o buna circulatie sangvina, piele, unghii si par sanatoase e nevoie de magneziu, zinc si fier, iar produsul "Minerale pentru femei" de la Doppelherz aktiv acopera necesarul zilnic a celor trei microelemete.

Produsul contine:

  • Vitamina C este cel mai puternic antioxidant, asadar ajuta organismul sa lupte impotriva efectelor imbatranirii.
    Are efect antiinfectios si tonifiant, mareste rezistenta vaselor sangvine si are actiune antialergica. Compozitia de 75 mg aduce un aport important pentru organism, sprijinind imunitatea si mecanismele de aparare ale organismului.
  • Iodul trebuie suplimentat, avand in vedere ca in tara noastra exista un deficit dovedit de iod in majoritatea zonelor geografice. Iodul are rol in sinteza hormonilor tiroidieni care sunt esentiali la nivelul sistemului nervos, au rol-cheie in metabolismul energetic si previn dezvoltarea aterosclerozei prin efectul lor asupra metabolismului lipidic.
    "Minerale pentru femei" acopera prin cele 75 µg de iod necesarul zilnic din acest microelement important.
  • Calciu si Vitamina D3 - cele 300 mg de calciu din compozitie sunt importante pentru contractia musculara si buna functionare a nervilor.
  • Lipsa acidului folic poate duce la instalarea anemiei, insotita de o lipsa de energie si stare de oboseala permanenta, care se instaleaza la eforturi minime, somnolenta si scaderea imunitatii. Cele 400 µg de acid folic din compozitie duc la eliminarea efectelor negative mentionate si participa alaturi de cele 5 mg fier la formarea celulelor sangvine.

Se administreaza 1 tableta pe zi. Produsul este disponibil la pretul de 28 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod